Λιγότερα μόρια από ότι οι συνάδελφοί τους στην Αττική λαμβάνουν όσοι υπηρετούν σε στρατιωτικές μονάδες του Νομού Ιωαννίνων σχετικά με τον συντελεστή βαρύτητας αντικειμενικών κριτηρίων μετάθεσης!

Περισσότερα...

Συνεργάτες και υπαλλήλους του Δήμου αποχαιρέτησε εγγράφως ο Θωμάς Μπέγκας. Λίγες μέρες πριν την λήξη της θητείας του απηύθυνε επιστολή προς όλους όσους συνεργάστηκε κατά την πενταετία την οποία δημοσιοποίησε στην σελίδα του στο facebook.

Περισσότερα...

Την τελευταία τους συνάντηση λίγο πριν την «αλλαγή σκυτάλης» στο Δήμο Ζαγορίου είχαν, ο νέος Δήμαρχος Γιώργος Σουκουβέλος με τον απερχόμενο Δήμαρχο Βασίλη Σπύρου, παρουσία των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Ζαγόρι Νέα Εποχή», Γιώργου Τσουμάνη και Γιάννη Τσαπάρη.

Περισσότερα...

Σειρά συναντήσεων με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς καθώς και με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης είχε ο βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αμυράς προκειμένου, όπως σημειώνει, να αποδοθεί στο νομό πρωταγωνιστικός ρόλος κατά τους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση που δρομολογεί η Κυβέρνηση.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...