Οκτώ εκατομμύρια για την στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας και ένα εκατομμύριο για την προμήθεια συστημάτων επιτήρησης των συνόρων στον Έβρο, διαθέτει η Ελληνική Βουλή από τον δικό της προϋπολογισμό.

Περισσότερα...

Tα μέτρα πρέπει να παραμείνουν σε ισχύ για να αποφύγουμε τα χειρότερα, ανέφερε χαρακτηριστικά στην ενημέρωσή του ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, τονίζοντας: «Αν χαλαρώσουμε όλοι θα πληρώσουμε το τίμημα. Δεν θέλουμε την κορυφή της επιδημίας να έρθει γρήγορα, αλλά θέλουμε ο ρυθμός της να είναι βραδύς».

Περισσότερα...

Έκκληση από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών στους «ευλαβείς πιστούς να προστατεύσουν την ιερότητα και τη συνέχεια όχι μόνο της δικής τους ζωής αλλά και της ζωής των συνανθρώπων τους».

Περισσότερα...

Την έντονη κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τη μεταφορά και τη φιλοξενία ασυνόδευτων, ανήλικων προσφύγων στην περιοχή των Ιωαννίνων, σχολιάζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη.

Περισσότερα...

Τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί εξ αιτίας της απουσίας υλικών ατομικής προστασίας καταθέτει ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων Ανέστης Κωνσταντινίδης.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...