Μία σπουδαία εξέλιξη για το γιαννιώτικο πόλο. Ο Πύρρος Ιωαννίνων μετά από συνεχόμενες νίκες και υπό την καθοδήγηση του προπονητή Μιχάλη Λώλη εξασφάλισε την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία και διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα.

Περισσότερα...

Πάνω από δώδεκα χιλιάδες επισκέπτες έφερε το Zagori Mountain Running το οποίο πραγματοποιήθηκε για ένατη χρονιά με τη συμμετοχή 2300 αθλητών από την Ελλάδα αλλά και από 37 διαφορετικές χώρες του εξωτερικού. Ήταν ένα τριήμερο γεμάτο δράση, αθλητικές εμπειρίες και μοναδικές εικόνες από γνωστές και άγνωστες γωνιές του Ζαγορίου. Αν κάτι επιβεβαιώνεται είναι η τεράστια δυναμική που έχει στην καρδιά του καλοκαιριού ο ορεινός τουρισμός όταν συνδυάζεται με μεγάλα γεγονότα τα οποία αγκαλιάζει πρωτίστως η τοπική κοινωνία. Άλλωστε ένας από τους λόγους που πέτυχε η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι η στήριξη από τους κατοίκους της περιοχής κι ένα πλήθος εθελοντών.

Περισσότερα...

Στον «χάρτη» των διεθνών πρωταθλημάτων του Θαλάσσιου Σκι και μάλιστα με αξιώσεις έχει μπει πλέον το κανάλι της Αμφιθέας, στη λίμνη Παμβώτιδα, που από την Πέμπτη και μέχρι την Κυριακή, φιλοξενεί την τέταρτη υψηλού επιπέδου διοργάνωση, μέσα σε λίγα χρόνια.

Περισσότερα...

Μία από τις μεγαλύτερες φετινές διοργανώσεις της Κωπηλασίας, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για αθλητές κάτω των 23 ετών, θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες στην Σαρασότα της Φλόριντα, στις ΗΠΑ και η Ελλάδα θα λάβει μέρος σ’ αυτό με επτά πληρώματα. Τρία από αυτά θα έχουν Γιαννιώτικη συμμετοχή!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...