Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23, τη μεγαλύτερη διοργάνωση του αθλήματος που έχει φιλοξενήσει η χώρα μας εδώ και δεκαετίες, το οποίο διεξάγεται 7 και 8 Σεπτεμβρίου στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων, στηρίζει το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα», συνεχίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο να συμμετέχει ενεργά στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας.

Περισσότερα...

Μακρά ιστορία και παράδοση σε διεθνείς επιτυχίες έχει η Γιαννιώτικη Κωπηλασία. Τις τελευταίες δεκαετίες οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων πρωταγωνιστούν στους στίβους όλου του πλανήτη κατακτώντας μετάλλια και πρωτιές σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα και κύπελλα, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατάφεραν να στεφθούν ακόμα και Ολυμπιονίκες!

Περισσότερα...

Την παράδοση των σπουδαίων επιδόσεων και των μεγάλων διακρίσεων που έχει «χτίσει» η Γιαννιώτικη κωπηλασία συνέχισε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Στέφανος Ντούσκος. Ο νεαρός Γιαννιώτης πρωταθλητής που ήδη έχει διαγράψει μία εξαιρετική πορεία στις διεθνείς διοργανώσεις πέτυχε την σημαντικότερη μέχρι τώρα νίκη του. Κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται Σαρασότα της Φλόριντα και πήρε το ασημένιο μετάλλιο. Πρόκειται για μία ακόμη μεγάλη επιτυχία της γιαννιώτικης κωπηλασίας, η οποία αποδεικνύει πως εκτός από παρελθόν έχει και σπουδαίο μέλλον.

Περισσότερα...

Με έντεκα μετάλλια για την Εθνική Ομάδα της χώρας μας ολοκληρώθηκε στο κανάλι της Αμφιθέας, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Θαλασσίου Σκι 35+ 2019 (IWWF 2019 Europe and Africa Water Ski 35+ Championships Ioannina), που διοργάνωσε ο Όμιλος Θαλασσίου Σκι Ιωαννίνων «Παμβώτις» με τη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι.

Περισσότερα...

Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία για την Γιαννιώτικη κωπηλασία. Ο Θανάσης Παλαιοπάνος αθλητής του ΝΟΙ Ιωαννίνων και ο Γιάννης Καλανταρίδης του Ναυτικού Ομίλου Βόλου κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...