Τα «Γιάννενα Τώρα» έκοψαν την πίτα τους

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή μελών και φίλων της Δημοτικής Παράταξης ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας για το 2020.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Olympic», η Δημοτική Παράταξη ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ έκοψε τη Βασιλόπιτα και αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους για μια δημιουργική χρονιά για το Δήμο Ιωαννιτών.

Ο Συντονιστής της Παράταξης κ. Μιχάλης Φαρσαρώτας, ο Επικεφαλής της Παράταξης, Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ  Άρης Μπαρτζώκας και ο εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης και Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρης Πάνου καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκαν για το νέο έτος.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας, Βαγγέλης Πήχας, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Νίκος Τσόλης, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία».

Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας ΗπείρουΜαρία Τσολάκη, η Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου Ελένη Σιάση, και ο Γραμματέας του ΤΕΕ Αλέξανδρος Λάμπρου.

Τυχερός της εκδήλωσης αναδείχτηκε ο κ. Πήχας που κέρδισε το φλουρί, το οποίο συνοδευόταν από ένα συμβολικό δώρο, ένα Smartwatch, δηλαδή ένα «έξυπνο ρολόι» που ταιριάζει σε πολίτες μιας «έξυπνης» πόλης.