Εργαστήριο επιχειρηματικότητας για νέους

ΠΑΙΔΕΙΑ

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Κέντρο Νέων Ηπείρου και ο οργανισμός "European Regional Framework for Cooperation"   διοργανώνουν: «Εργαστήριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας» στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Young Entrepreneurs Startup School» (YESS) – http://yessincubation.eu.

To εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:00 στο Κέντρο Νέων Ηπείρου, Καπλάνη 10, Ιωάννινα.

Απευθύνεται σε νέους, μαθητές, φοιτητές και απόφοιτους ηλικίας 16 έως 45 ετών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν τις επιχειρηματικές τους  δεξιότητες, να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες και να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες του προγράμματος YESS για τη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης.

Για πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής (είναι απαραίτητη) καλέστε στο 6973957010 ή επικοινωνήστε μέσω email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)