Χρυσό για τον Γιώργο Κοσμά στο Ping Pong

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Γεώργιος Κοσμάς στο Πανελλήνιο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διοργάνωσε ο Α.Σ. Ταταύλα μαζί με την Ομοσπονδία (Ε.Φ.Ο.Επ.Α), στη περιοχή Ελληνικού-Αττικής.

  Από τα πέντε  μέχρι τώρα Πανελλήνια τουρνουά της φετινής αγωνιστικής περιόδου, που έχουν διεξαχθεί,  ο εν λόγω αθλητής έχει κατακτήσει τα τέσσερα στη κατηγορία Παμπαίδων.

Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και ο Φίλιππος-Κων/νος Μανούσης κατακτώντας  την 7η θέση, ο οποίος έχει μόνιμη παρουσία στην 8-άδα σε όλες τις μέχρι τώρα διοργανώσεις, με καλύτερη θέση το χάλκινο μετάλλιο στη Κοζάνη.

Σε συνδυασμό με τις  πολύ καλές εμφανίσεις , που πραγματοποίησε και ο Χρήστος Κοντοδήμας στη κατηγορία των Παίδων (πέτυχε 4 νίκες, 4 ήττες), ο Α. Σ  Φ.Ε.Α Ιωαννίνων έδειξε την  δυναμική του, η οποία παρουσιάζει σημαντική άνοδο σε κάθε διοργάνωση.

Εξαιρετικό  και απόλυτα επιτυχημένο το εν λόγω τουρνουά με υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, αφού  οι καλύτεροι αθλητές-τριες από κάθε ηλικιακή κατηγορία έδωσαν το παρόν. Οι  συμμετοχές  έφθασαν τις 237 από όλη την Ελλάδα. Τα σωματεία που έστειλαν αθλητές –τριες τους ήταν  πενήντα εννέα(59).