Τα Γιάννινα φόρεσαν τα γιορτινά τους… Πλημμύρισε κόσμο και φως η πλατεία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΩΤΟ- Πλημμύρισε από φως αλλά και κόσμο η κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων η οποία φόρεσε τα γιορτινά της. Το κέντρο των Ιωαννίνων είναι διαφορετικό με μία βροχή από φως μπροστά στην Περιφέρεια, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ένα μεγάλο αστέρι να συμπληρώνουν την εορταστική εικόνα. Η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή στην πανηγυρική εκδήλωση και κανένας δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφήσει και να φωτογραφηθεί μέσα στο αστέρι, δίπλα στο δέντρο, ή κάτω από τα χιλιάδες λαμπάκια που δημιουργούν ένα «τούνελ». Τα Γιάννινα λοιπόν και επίσημα μπήκαν σε ρυθμούς εορτών!

Με τον φετινό εορταστικό στολισμό, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ επιχειρείται να δοθεί ενιαίος χαρακτήρας στα πιο κεντρικά και επισκέψιμα σημεία των Ιωαννίνων, όπως είναι η κεντρική πλατεία, το εμπορικό κέντρο, το ιστορικό κέντρο και η παραλίμνιος.

Παράλληλα όλο το διάστημα των εορτών και μέχρι τις αρχές του νέου έτους, το Πνευματικό Κέντρο θα κινείται σε ρυθμούς εορτών με καθημερινές εκδηλώσεις, προβολές ταινιών, θεατρικά δρώμενα, μουσικές παραστάσεις, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

 «Βρισκόμαστε στην έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Τα Γιάννενα, η πόλη μας, φοράει τα γιορτινά της και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα, την ομορφότερη γιορτή του χρόνου και τον ερχομό του νέου έτους.

Ετοιμάζεται να υποδεχθεί και χιλιάδες επισκέπτες που θέλουμε να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ξέρουμε ότι μπορούμε καλύτερα και υποσχόμαστε ότι αυτό θα γίνει του χρόνου και τα επόμενα χρόνια.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεδιπλωθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

Οι δρόμοι θα γεμίσουν με μουσικές.

Και μεις χρειάζεται να βάλουμε την καλή μας διάθεση για να κρατήσουμε στις καρδιές μας το μήνυμα των Χριστουγέννων.

Το μήνυμα της ελπίδας!», τόνισε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος δίνοντας το έναυσμα για να φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το κέντρο της πόλης από νωρίς γέμισε από εικόνες και μουσικές που προβαλλόταν από προτζέκτορα.

Το στολισμένο τρενάκι μετατράπηκε σε Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για τα παιδιά της πόλης.

Η παιδική χορωδία αλλά και η Φιλαρμονική του Δήμου έβαλαν τις δικές τους μουσικές πινελιές στη βραδιά που ολοκληρώθηκε με την συναυλία της Αντιγόνης Κατσούρη.