Παίζουν μπάλα υπέρ Αυγενάκη..

ΣΧΟΛΙΟ

Είναι από τις πολύ σπάνιες ίσως δε να είναι και η πρώτη φορά όπου οι πρόεδροι των τεσσάρων ΝΟΔΕ της Ηπείρου τοποθετούνται με κοινή δήλωση.

Ουσιαστικά οι τέσσερις πρόεδροι παίζουν μπάλα υπέρ του Λευτέρη Αυγενάκη, υφυπουργού αθλητισμού σήμερα αλλά με προυπηρεσία στον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας.

Με την δήλωσή τους λοιπόν τοποθετούνται επί του αθλητικού νομοσχεδίου υποστηρίζονται ότι κινείται στο πλαίσιο της νομιμότητας και συμβάλλει στην επικαιροποίηση της νομοθεσίας προσαρμόζοντας το δίκαιο της χώρας στο κοινοτικό.

«Στεκόμαστε δίπλα στην κυβέρνηση της ΝΔ για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό, για την πειθαρχία, τον έλεγχο, την προαγωγή του ολυμπιακού ιδεώδους.

Θλιβόμαστε για όλους εκείνους που χολώνουν για την απώλεια της ισοβιότητάς τους στις διοικήσεις των ομοσπονδιών.

Στηρίζουμε την καινοτόμο νομοθέτηση, στηρίζουμε την αλλαγή, την εξέλιξη, που τολμά να πλήξει ό,τι παρασιτογόνο απεμπολεί το αθλητικό ιδεώδες», αναφέρουν.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν οι κοινές δηλώσεις των τεσσάρων προέδρων συνεχιστούν και σε άλλα μείζονα θέματα, πολύ περισσότερο βέβαια και σε θέματα της Ηπείρου ή μετά την λήξη των ποδοσφαιρικών αποσυρθούν στα αποδυτήρια.