Ξέμειναν από τρόφιμα οι παιδικοί του Μετσόβου..

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Κάτι συμβαίνει στις δομές της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μετσόβου.. Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Σπύρου Βασιλείου, ο οποίος αναφέρεται σε σειρά ερωτημάτων για το ίδιο θέμα προς την Δημοτική Αρχή χωρίς όμως να έχει δοθεί απάντηση.

Αυτή τη φορά ο κ. Βασιλείου επανέρχεται τονίζονται ότι τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο με εργαζόμενους να αναφέρουν ότι δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν ακόμη και τα βασικά για τις ανάγκες των παιδιών όπως είναι η σίτιση.

«Τα ερωτήματα που τίθενται είναι πολλά και σίγουρα με πολλές προεκτάσεις τόσο ως προς το γιατί ο Δήμαρχος αποφεύγει να μας δώσει στοιχεία όσο και ως προς το γιατί ένας Δήμος που παραλίγο προεκλογικά να πάρει το ¨Νόμπελ Οικονομίας¨ μετεκλογικά βρίσκεται υπό κατάρρευση.

Το σίγουρο είναι ότι όλα τα ερωτήματα που απασχολούν τους δημότες του Δήμου μας θα απαντηθούν άμεσα και επίσης σίγουρο είναι ότι εγωισμοί δεν χωρούν… ο Δήμος χρειάζεται επειγόντως βοήθεια και όσο ο Δήμαρχος αρνείται να το καταλάβει τόσο η κατάσταση θα χειροτερεύει…

Δυστυχώς, φοβόμαστε ότι τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες για τους κατοίκους του Δήμου, μακάρι να κάνουμε λάθος…», καταλήγει ο κ. Βασιλείου!