Έτσι γίνεται το αυγοτάραχο Πρέβεζας

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας συνεχίζει δυναμικά με στρατηγικό σχεδιασμό και επιμονή για την προβολή του Νομού αλλά και για την προβολή των τοπικών προϊόντων.

Μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΟΡΕΝ προβλήθηκε ένα ιδιαίτερο και σπάνιο προιόν. Το αυγοτάραχο.

Με την παρουσία του Προέδρου της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Πολύκαρπου Χαλκίδη και με την συνεργασία του επιχειρηματία πάνω στο είδος των αλιευμάτων Ανδρέα Γκούμα προβλήθηκε το αυγοτάραχο στην αρχική του μορφή που είναι αυγό , στο δεύτερο στάδιο της αφυδάτωσης και επεξεργασίας με αλάτι , και το τελικό στάδιο του κερώματος.

Το αυγοτάραχο είναι ένα προϊόν με ιδιαίτερα υψηλή διατροφική αξία , το οποίο διαθέτει φανατικούς λάτρεις ανά τον κόσμο. Θεωρείται δε από πολλούς ως το  «Χαβιάρι της Ελλάδας».

«Στόχος μας είναι η μεγαλύτερη δυνατή προβολή της περιοχής αλλά και προβολή των τοπικών μας προϊόντων. Θα υπάρξει βέβαια το επόμενο διάστημα προβολή και σε άλλα ιδιαίτερα τοπικά μας προϊόντα. Το μήνυμα είναι ότι τα προϊόντα της Πρέβεζας πρέπει να είναι στην πρώτη θέση της αγοράς διότι το αξίζουν» τονίζεται σε ανακοίνωση της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων.