Κεραυνοί Επιμελητηρίου προς ΚΤΕΛ

ΣΧΟΛΙΟ

Μία σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και χωρίς να αναφέρει τον αποδέκτη προκύπτει ότι αφορά αποκλειστικά και μόνο την διοίκηση και τον πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων.

Αφορμή η Γενική Συνέλευση των ΚΤΕΛ στην οποία το Επιμελητήριο δεν κλήθηκε.

Η διοίκηση φαίνεται πως πίσω από το γεγονός αυτό βλέπει την αντιπαράθεση των παρατάξεων στο Επιμελητήριο καθώς ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ ηγείται της αντιπολίτευσης.

Και εξαπολύει κεραυνούς..

«Κάποιοι μάλλον φορώντας την κομματική τους φανέλα και εβρισκόμενοι μόνιμα στη θέση της  αντιπολίτευσης,  πανικοβλημένοι,θεωρούν  ότι ο αποκλεισμός του Επιμελητηρίου από την επίσημη  εκδήλωση που οι ίδιοι οργάνωσαν θα τους έδινε την δυνατότητα να μονοπωλήσουν στο «πόντιουμ» .

Όσο και αν προσπαθήσουν  να υποβαθμίσουν  το Επιμελητήριο στο οποίο είναι μέλη του και μάλιστα με «τιμολόγιο χοντρικής» μετά από απόφαση της Διοίκησης, θα συνεχίσει την αναπτυξιακή του στρατηγική και θα αναδεικνύει τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν το σύνολο των επιχειρηματιών που εκπροσωπεί και επιζητούν λύσεις.

Όσο και αν λειτουργήσουν τέλος, με αποκλεισμούς και ιδεοληψίες, θα μας χωρίζουν τα πραγματικά καθημερινά μας χιλιόμετρα στην επιχειρηματικότητα  και όχι αυτά που καταγράφει απλά ο ταχογράφος τους»..