Ορκωμοσία στο Δήμο Ζηρού

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ένα νέο και δυναμικό ξεκίνημα υποσχέθηκε ο δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής αμέσως μετά την τελετή ορκωμοσίας.

Η ορκωμοσία του δημάρχου, των νέων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων έγινε στην αυλή του δημαρχείου Φιλιππιάδας παρουσία των τοπικών αρχών του Νομού Πρέβεζας και αυτοδιοικητικών.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος υπογράμμισε τις προσπάθειες που έγιναν για το νοικοκύρεμα του Δήμου, την κοινωνική πολιτική και την δημοπράτηση πολλών και σημαντικών έργων που αλλάζουν την όψη του Δήμου. Ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους συμβούλους, τους προέδρους και τα μέλη των Νομικών Προσώπων και όλων των Τοπικών Συμβουλίων, για τη συνεργασία, τον Τύπο για τη στήριξη και την καλόπιστη κριτική, την Πολιτεία και Περιφέρεια Ηπείρου για την αποτελεσματική συνεργασία, τους Δημάρχους των γειτονικών Δήμων, για την άψογη και ουσιαστική συνεργασία, την Εκκλησία και τους εφημέριους του Δήμου, αλλά και όλους τους πολίτες για τη συνεργασία και την ανανέωση της εντολής.

Σε πνεύμα συναίνεσης ήταν και ο σύντομος χαιρετισμός του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Δημήτριος Γιολδάσης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της νέας δημοτικής αρχής μία παραγωγική και δημιουργική θητεία.

Τις ευχές του για καλή θητεία τόσο στον Δήμαρχο όσο και στους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους και Συμβούλους των Τοπικών Συμβουλίων, απέστειλε σε επιστολή του, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης.

Την τελετή της ορκωμοσίας, μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πρέβεζας κ. Κωνσταντίνος Μπάρκας, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Δήμαρχος Δωδώνης κ. Χρήστος Ντακαλέτσης, ο πρώην Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης και η νέα δήμαρχος Ροζίνα Βαβέτση, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νικόλαος Γεωργάκος, ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος Πάργας κ. Νικόλαος Ζαχαριάς, δημοτικοί σύμβουλοι όμορων Δήμων, ιερείς, συγγενείς και φίλοι των ορκισθέντων και αρκετοί πολίτες.