Σε καλό κλίμα.. έπεται συνέχεια

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του νέου και του απερχόμενου Δημάρχου Μωυσή Ελισάφ και Θωμά Μπέγκα στην οποία μετείχαν και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι των δύο παρατάξεων.

Η συνάντηση έγινε μετά από πρωτοβουλία του κ. Ελισάφ και στο πλαίσιο του διαλόγου που έχει ανοίξει με όλες τις παρατάξεις που μετέχουν στο νέο δημοτικό συμβούλιο για την συγκρότηση μιας δημιουργικής πλειοψηφίας.

Στη διάρκεια της συνάντησης, όπως ανακοινώθηκε από την σημερινή δημοτική αρχή,  συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την επόμενη Δημοτική περίοδο με τον κ. Μπέγκα να τονίζει πως φιλοσοφία της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα» είναι, οι όποιες εξελίξεις ακολουθήσουν να γίνουν προς όφελος του Δήμου.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η παράταξή του απέδειξε στην πράξη, ως Δημοτική Αρχή, πως πολιτικά, αλλά κυρίως ουσιαστικά είναι υπέρμαχη των συνεργασιών και συνεργειών, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβούλιου, με στόχο τη δημιουργία της απαραίτητης και κρίσιμης δυναμικής που απαιτείται για την επίτευξη μικρών και μεγάλων στόχων.

Ο κ. Μπέγκας και τα μέλη της νέας Δημοτικής ομάδας της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα», ζήτησαν, πέραν των γενικών προθέσεων που διατυπώθηκαν εκ μέρους της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή», να κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις – πλαίσιο συνεργασίας.