«Φεύγουν» οι κάδοι από την παραλία

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Δήμος Πρέβεζας σε μία προσπάθεια να αναβαθμίσει την εικόνα της πόλης κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου απομακρύνει από την παραλία τους κάδους αποκομιδής απορριμμάτων.

Το μέτρο μπαίνει άμεσα σε εφαρμογή και ζητείται η συνεργασία των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ώστε να έχει και τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Στους επιχειρηματίες απευθύνεται με επιστολή του ο αντιδήμαρχος Παύλος Σαραμπασίνας επισημαίνοντας τα ακόλουθα:

1)Καθημερινά στις 7  το πρωί    ΑΚΡΙΒΩΣ   από την παραλιακή οδό θα διέρχεται απορριμματοφόρο του Δήμου το οποίο θα  προβαίνει στην αποκομιδή των σκουπιδιών από  τους ατομικούς κάδους που διαθέτουν οι επιχειρήσεις σας.

Οι επιχειρηματίες με ευθύνη τους θα πρέπει εκείνη  την ώρα να  βγάζουν τους κάδους στην παραλία και αμέσως μετά την αποκομιδή να τους επιστρέφουν οι ίδιοι  στο κατάστημά τους.

2)Οι μεγάλοι κάδοι θα μεταφερθούν στην αρχή της Τάφρου του Αγ.Ανδρέα (έναντι  1ου Δημοτικού Σχολείου) και θα είναι στην διάθεση των επιχειρηματιών  που θα επιλέξουν να μεταφέρουν οι ίδιοι με ευθύνη τους    τα απορρίμματά τους εκεί.

«Σας ευχαριστούμε θερμά    για την κατανόηση και την συνεργασία σας   και  σας    διαβεβαιώνουμε ότι ο Δήμος  θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια  για την διατήρηση της ευπρεπούς εικόνας της πόλης , την οποία ήδη  έχουν επιλέξει  και θα συνεχίσουν να επιλέγουν καθόλη την διάρκεια του καλοκαιριού ως τόπο διακοπών τους χιλιάδες  έλληνες και ξένοι επισκέπτες», καταλήγει.