Ο Γιάννης Κότσιρας στον Πολυχώρο Αγορά

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

KOTSIRAS1Τα χρόνια περνούν, τα τραγούδια μένουν. Κάποια τραγούδια όμως μένουν και εκτός προγράμματος. Το φετινό χειμώνα ο Γιάννης Κότσιρας μας παρουσιάζει αυτά τα τραγούδια.

Όλα τα αγαπημένα τραγούδια που όλοι σιγοτραγουδάμε αλλά σπάνια ακούμε στα προγράμματά του, συγκεντρωμένα σε μια δίωρη μουσική παράσταση με τίτλο «Εκτός Προγράμματος», που θα την απολαύσουμε και στα Γιάννενα, στις 26 και 27 Οκτωβρίου, στη Μουσική Σκηνή του Πολυχώρου «Αγορά»

 

Αγαπημένες μπαλάντες όπως το «Σ' ερωτεύομαι» ή το «Πώς θα πεθάνω εγώ για σένα», αλλά και πολλά άλλα, βρίσκουν τη θέση τους ανάμεσα σε γνωστά τραγούδια του, παλιά και καινούρια, από το ήδη αγαπημένο «Μουσικό Κουτί», σε ένα ακουστικό πρόγραμμα επικεντρωμένο στην ανθρώπινη σχέση και στην ηρεμία που εκπέμπουν από μόνα τους τα τραγούδια, χωρίς εντάσεις.

Τρεις σπουδαίοι μουσικοί συμπρωταγωνιστούν σε αυτή την μουσική πρόταση: Ο Άκης Κατσουπάκης στο πιάνο που έχει αναλάβει και την ευθύνη των ενορχηστρώσεων, ο Βαγγέλης Μαχαίρας σε όλο το φάσμα των νυκτών εγχόρδων από το μπουζούκι μέχρι το μαντολίνο και ο Κώστας Μιχαλός επεκτείνει τις ηχητικές δυνατότητες της κιθάρας.
Προσέλευση κοινού: 21:30

Προπώληση στο μουσικό καφενείο του Πολυχώρου Αγορά (Κ. Κάτσαρη 11 & Ανεξαρτησίας) και στο βιβλιοπωλείο Πρόκος.
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 12 ευρώ και ταμείο 14 ευρώ.
Ελάχιστη κατανάλωση: 4 ευρώ