Οι «Αθεράπευτοι» αφιερώνουν σε Μητροπάνο κι Αρβανιτάκη

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

MHTROPANOSΗ Μουσική Σκηνή του Καλλιτεχνικού Σωματείου «οι Αθεράπευτοι» συνεχίζει τα μουσικά της σεργιάνια, αυτή τη φορά με ένα διπλό αφιέρωμα στους μεγάλους ερμηνευτές Δημήτρη Μητροπάνο (ενάμιση χρόνο μετά το θάνατό του) και Ελευθερία Αρβανιτάκη (56 χρόνια μετά τη γέννησή της).

15 τραγούδια, που αγαπήσαμε, του μεγάλου λαϊκού βάρδου, που τώρα τραγουδάει στους αγγέλους (Ρόζα, Τα λαδάδικα, Καλοκαίρια και χειμώνες, Το σ' αγαπώ το κρατάω για σένα, Πάντα γελαστοί και άλλα) και άλλα 15 υπέροχα τραγούδια της εξίσου σημαντικής αυτής ερμηνεύτριας (Ζωή κλεμμένη, Δε μιλώ για μια νύχτα εγώ, Ερωτικό, Το κόκκινο φουστάνι, Το παράπονο και άλλα).

 

Η μουσική επιμέλεια είναι των Δημήτρη Παππά και Παναγιώτη Σιόγκα. Παίζουν και τραγουδούν: Δημήτρης Παππάς (κιθάρα και κρουστά), Παναγιώτης Σιόγκας (μπουζούκι και κιθάρα), Κώστας Μαργώνης (τρομπέτα), Γιώργος Τσεκούρας (πιάνο και πλήκτρα), Θωμάς Μεντής (μπάσο), Μιχαήλ Παππάς (ντραμς), Κατερίνα Τσολίγκα, Αγγελική Φάτσιου, Χριστίνα Δάλλα και η χορωδιακή συντροφιά «Τραγουδάμε για ν' αγαπιόμαστε».

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 9:15 το βράδυ και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ, στο ανακαινισμένο Θέατρο της Στοάς Ορφέα, με γενική είσοδο 4 ευρώ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6981981067.