Απειλή λουκέτου στην Παθολογική Κλινική

ΠΡΕΒΕΖΑ

NOSOKOMEIO PREBEZΜε λουκέτο απειλείται το Παθολογικό, η μεγαλύτερη κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας, καθώς εγγράφως ο Διευθυντής της ζητά την αναστολή λειτουργίας λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού.

Όπως προκύπτει εξαιτίας της έλλειψης ειδικευόμενων δεν μπορούν να καλυφθούν οι εφημερίες από τις 22 μέχρι τις 30 Απριλίου και έτσι δεν διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία της Κλινικής.

Με βάση αυτά τα δεδομένα ο διευθυντής της Κλινικής εισηγείται την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα «προκειμένου να διασφαλιστούν η ασφαλής νοσηλεία των ασθενών και η υπηρεσιακή κάλυψη του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού της Κλινικής από ενδεχόμενο ατύχημα οφειλόμενο στις παραπάνω αιτίες».

 

Στην πράξη αναστολή λειτουργίας της Παθολογικής θα σημάνει και το τέλος του Νοσοκομείου, στο οποίο τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται.

Κάτω από την πίεση αυτή και με δρομολογημένη την Παμπρεβεζάνικη διαμαρτυρία, ο Σύλλογος Εργαζομένων θα συναντηθεί αύριο Πέμπτη με τον διοικητής της 6ης ΥΠΕ, προκειμένου να ζητήσει λύσεις στα οξύτατα προβλήματα. Για να λειτουργήσει στοιχειωδώς το Νοσοκομείο απαιτούνται άμεσα τέσσερις γιατροί, δηλαδή αναισθησιολόγος, παθολόγος, νεφρολόγος και παιδίατρος.