Μόλις τρία είναι τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας το απόγευμα της Πέμπτης. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2906, εκ των οποίων το 55.2% αφορά άνδρες.

Περισσότερα...

Μοριακός έλεγχος για τον Covid-19 έγινε στους ωφελούμενους και τους εργαζόμενους του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Ηπείρου, τόσο στην κεντρική μονάδα όσο και στα παραρτήματα.

Περισσότερα...

Την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την υλοποίηση ενός μεγάλου αιολικού πάρκου στο Περιστέρι και εντός της ζώνης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων υπέβαλλε προς έγκριση Γερμανική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στον συγκεκριμένο τομέα με ανάλογα έργα σε 16 χώρες. Η ΜΠΕ είναι σε δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 4 Ιουλίου και με την έγκρισή της η επένδυση μπορεί να περάσει στο στάδιο της υλοποίησης. Το αιολικό πάρκο, σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει, θα αναπτυχθεί στους Δήμου Μετσόβου και Βορείων Τζουμέρκων.

Περισσότερα...

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση πολυάριθμων περιπτώσεων κλοπών μπαταριών κυρίως από φορτηγά αυτοκίνητα, που διαπράχθηκαν το τελευταίο εξάμηνο στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...