TRIGONAΠοινή φυλάκισης δέκα μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Ιωαννίνων στον τότε διοικητή του Τμήματος Μεταγωγών Σταύρο Πανταζή, ενώ έκρινε αθώους τον τότε αστυνομικό διευθυντή Αναστάσιο Ναστούλη και τον υποδιευθυντή Γιάννη Δρόσο.

Και οι τρεις κατηγορούνταν ως υπεύθυνοι για το μακελειό της Τρυγώνας, όπου είχαν χάσει τη ζωή τους οι αστυνομικοί Κωνσταντίνος Βλαχοπάνος και Δημήτρης Κώτσης, όταν κατά τη μεταγωγή του Ρώσου κακοποιού Μαξίμ Ζελίν, εκείνος απέδρασε και τους πυροβόλησε εν ψυχρώ.

Περισσότερα...

tv«Νέο κύκλο τουριστικής προβολής ενόψει της εορταστικής περιόδου Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, προωθεί η Περιφέρεια Ηπείρου. Στο πλαίσιο αυτό η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε, μεταξύ άλλων, την εισήγηση της Διεύθυνσης Τουρισμού, για διαφημιστική προβολή στην ΕΤ3, συνολικού κόστους 18.643 ευρώ».

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου.

Περισσότερα...

EIKONESΈξι ακόμη εικόνες από τις εκατοντάδες που έχουν κλαπεί στην Ήπειρο τα τελευταία χρόνια επιστρέφουν στην Ελλάδα. Πρόκειται για τις εικόνες που είχαν εντοπιστεί τον περασμένο Απρίλιο στο Άμστερνταμ και κατασχέθηκαν λίγο πριν διατεθούν προς πώληση.

Ύστερα από πολύμηνες διεργασίες οι εικόνες επέστρεψαν στην Ελλάδα και την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 11:30 το πρωί θα παρουσιαστούν στο Βυζαντινό Μουσείο από τον Υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο.

Περισσότερα...

neroΕκτεταμένη διακοπή νερού θα σημειωθεί την Τετάρτη στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων, εξ αιτίας απαραίτητων τεχνικών εργασιών που θα εκτελεστούν στο κεντρικό αντλιοστάσιο της Τούμπας. Οι διακοπές θα ξεκινήσουν από τις οκτώ το πρωί και θα διαρκέσουν μέχρι τη μία το μεσημέρι.

Εξ αιτίας των εργασιών αυτών θα γίνει μερική διακοπή τροφοδοσίας δεξαμενών στις ΤΚ και ΔΚ Ασφάκας, Καρυές (Μεταμόρφωση), Πετσάλι, Γαβρισιοί, Λιγοψά, Βλαχάτανο & Βατατάδες, Άνω και Κάτω Λαψίστα, Ζωοδόχος, Ροδοτόπι, Μ. Γαρδίκι & Λύγγoς, Περίβλεrrτος, Κρανoύλα & Αμφιθέα, Νησί, Προφήτης Ηλίας, τμήμα Σταυρακίου, Μάρμαρα, Κάτω Μάρμαρα, & τμήμα Νεοχωρόπουλου, τμήμα Πεδινής, και Αγία Μαρίνα Πεδινής καθώς και μεμονωμένες συνδέσεις ιδιωτών και πτηνοτροφεία από τους κεντρικούς αγωγούς του ΣΥΔΚΛΙ στις ανωτέρω περιοχές.

METADONIΟι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας μπορεί να συνήθισαν την τελευταία χρονιά τη θέα μεγάλων ποσοτήτων χασίς, να εισάγονται με διάφορους τρόπους από τη γειτονική Αλβανία.

Όμως δεν μπόρεσαν να μην δηλώσουν έκπληκτοι από τη νέα....επιχείρηση που προφανώς στήνουν κάποιοι με τη μεταφορά μεθαδόνης από τη γείτονα χώρα.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...