Δεν μεταβιβάζονται στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου ακίνητα που εμπίπτουν στις εξαιρέσεις του νόμου, ούτε αρχαιολογικοί χώροι και μνημεία, διευκρινίζει το Υπερταμείο, έπειτα από τον σάλο για τα 10.119 ακίνητα.

Περισσότερα...

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 10 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2018, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 2.889.874 ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν και δύο τυχεροί παίκτες που κέρδισαν από 10.000 ευρώ ο καθένας στα παιχνίδια «24 Μήνες Τύχη» και «Κέρδη στη Στιγμή».

Περισσότερα...

Στις 28 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κριθεί η τύχη της αλλαντοβιομηχανίας ΒΙΚΗ, η οποία εδώ και μερικούς μήνες έβαλε λουκέτο καταθέτοντας αίτηση πτώχευσης. Οι εργαζόμενοι σε μία από τις μεγάλες επιχειρήσεις της Ηπείρου περιμένουν ακόμη τα δεδουλευμένα αρκετών μηνών ενώ αναμένουν και την εφάπαξ οικονομική ενίσχυση των 1000 ευρώ από το Υπουργείο Εργασίας. Η αλλαντοβιομηχανία είχε καταθέσει στις 15 Μαίου αίτηση πτώχευσης, προκειμένου να λάβει προστασία από τους πιστωτές καθώς είχε αρθεί στις 11 Μαΐου μετά από την παραίτησή της από το δικόγραφο για υπαγωγή της στο Άρθρο 106α του πτωχευτικού κώδικα.

Περισσότερα...

Την διακριτή θέση του, ανάμεσα στα περίπτερα της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, κατείχε και φέτος, το περίπτερο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, το οποίο φιλοξένησε Γιαννιώτικες επιχειρήσεις που θέλησαν να προβάλλουν στο μεγάλο εμπορικό γεγονός της χώρας μας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Περισσότερα...

Τέλος στους υπάρχοντες φορολογικούς μηχανισμούς έκδοσης αποδείξεων επιχειρεί να βάλει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με τη δημιουργία από το νέο έτος κλειστού κυκλώματος με το υπουργείο Οικονομικών, όπου θα καταγράφονται on line, δηλαδή τη στιγμή που γίνονται, οι συναλλαγές των επιχειρήσεων.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...