Κλείνοντας τον κύκλο εκδηλώσεων για την νεώτερη κεραμική στην Άρτα και την περιοχή της Ηπείρου γενικότερα, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας διοργανώνει στο Αρχαιολογικό Μουσείο την παρουσίαση του καταλόγου της περιοδικής έκθεσης με τίτλο: «Νεώτερη κεραμική από την Ήπειρο. Συλλογή Φώτη Ραπακούση».

Περισσότερα...

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων και το ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν τον Γλάρο (1895)του Αντόν Τσέχωφ, ένα αριστούργημα του παγκόσμιου ρεπερτορίου σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παρασκευόπουλου.

Περισσότερα...

Επιστημονική ημερίδα για τον καρκίνο με θέμα «Κλινικές Δοκιμές και Καινοτόμες θεραπείες» διοργανώνουν την Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου, ώρα 6 μ.μ. στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» ο Σύλλογος Ασθενών με νεοπλασία, Φίλων και Οικογενειών «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!» και το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, Τμήμα Ιατρικής.

Περισσότερα...

Με ένα εντυπωσιακό δρώμενο, αυτό των Μωμόγερων που αναβίωσε η ομάδα της Αδελφότητας Ποντίων -Μικρασιατών Ηπείρου Ανατολής Ιωαννίνων, η τοπική κοινότητα της Ν.Σαμψούντας αλλά και πολλοί κάτοικοι από την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή "καλωσόρισαν" σήμερα τη νέα χρονιά.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...