Έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή προμηθεύτηκε το 7ο Λύκειο Ιωαννίνων χάρη στην οικονομική ενίσχυση της Περιφέρειας Ηπείρου, γεγονός για το οποίο η Διεύθυνση του σχολείου απευθύνει τις ευχαριστίες της στον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Περισσότερα...

Η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία γνωστοποιεί στους ενδιαφερόμενους ότι για το σχολικό έτος 2018-2019 δέχεται αιτήσεις εγγραφής νέων μαθητών και μαθητριών σε όλες τις βαθμίδες των Αρσακείων Σχολείων Ιωαννίνων (Νηπιαγωγείο – Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο). Στις εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες: Αρσάκεια Σχολεία Ιωαννίνων

http://www.arsakeio.gr

Τηλέφωνο: 26510 52055

Σημαντική παρουσία στην παγκόσμια κατάταξη Πανεπιστημίων Webometrics για το 1ο εξάμηνο του 2018 έχουν τα ελληνικά ΑΕΙ. Για μία ακόμη φορά, δηλώνει «παρόν» το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων το οποίο έχει καταταγεί στην 6η θέση μεταξύ των Ελληνικών ΑΕΙ, βρίσκεται στην 284η θέση μεταξύ των Ευρωπαϊκών και κατέχει την 665η θέση ανάμεσα σε δώδεκα χιλιάδες εκπαιδευτικά ιδρύματα του κόσμου.

Περισσότερα...

Μεταφέρεται για πρώτη φορά για τον Μάρτιο, αντί Φεβρουάριο, η χρονική περίοδος δηλώσεων των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Περισσότερα...

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών, έγινε η καθιερωμένη τελετή βράβευσης των αριστούχων της πόλης αλλά και των μαθητών που εκπροσώπησαν την περιοχή στη Βουλή των Εφήβων.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...