Grid List

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού προβλέπεται από το απόγευμα της Παρασκευής στα δυτικά και βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, τους θυελλώδεις βόρειους ανέμους και τις χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά και ημιορεινά.

Περισσότερα...

Στη Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου μεταφέρεται ένας 65χρονος ο οποίος νωρίς το πρωί είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα με ύποπτα συμπτώματα κορωνοιού.

Περισσότερα...

Μία γυναίκα που έφτασε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας από την Ιταλία μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύθηκε η απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την ίδρυση του Αστυνομικού Σταθμού στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Στο μαύρο σκοτάδι έμειναν τα μισά Γιάννινα εξ αιτίας βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Περισσότερα...

Φωτιά κι όχι τζαμάλα έβαλε ο Υπουργός Υγείας στις Απόκριες με την απόφαση για ακύρωση όλων των εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα.

Περισσότερα...

Ακυρώνονται όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για το τριήμερο της Αποκριάς στο Ζαγόρι.

Περισσότερα...

Μαθητές από Λύκειο των Ιωαννίνων αναχώρησαν για τριήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα...

Οι εξελίξεις που δρομολογούνται σε σοβαρά ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Ζίτσας και τους δημότες του, όπως είναι οι αδικίες που δημιουργούνται από τις Νομοθετικές ρυθμίσεις για την είσπραξη των δημοτικών τελών και του ΤΑΠ καθώς και ο αποκλεισμός του Δήμου από τη χρηματοδότηση για τις δομές φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών, απασχόλησαν μεγάλο μέρος της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στα προ ημερήσιας συζήτησης θέματα και στη διάρκεια των ερωτήσεων-τοποθετήσεων των μελών του Σώματος.

Περισσότερα...

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού στον ποδηλατόδρομο που υλοποιήθηκαν από τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Περισσότερα...

Την πλήρη διαφωνία της με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να προχωρήσει σε ακύρωση όλων των αποκριάτικων εκδηλώσεων εκφράζει η Ένωση Ξενοδόχων του Νομού Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Μεγάλες ποσότητες αναλώσιμων υλικών παραδόθηκαν στο Πανεπιστημιακών Νοσοκομείο Ιωαννίνων, δωρεά από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox ChristianCharities (IOCC) και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή».

Περισσότερα...

Τα αποτελέσματα των χειμερινών εκπτώσεων 2020 δεν διαφοροποιούνται ουσιαστικά σε σχέση με την αντίστοιχη το 2019, δεδομένου ότι δεν καταγράφηκε ανάκαμψη των πωλήσεων για την πλειονότητα των επιχειρήσεων.

Περισσότερα...

Τέλος εποχής για τους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών όπως τους γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Περισσότερα...

Μία μόνο ευκαιρία θα έχουν προκειμένου να επανενταχθούν στην νέα πάγια ρύθμιση των 24-48 δόσεων, όσοι ενταχθούν σε αυτή αλλά στη συνέχεια τη χάσουν. Όπως αναφέρει εγκύκλιος της ΑΑΔΕ, η ρύθμιση μπορεί να χορηγηθεί μέχρι δύο φορές ανά οφειλέτη.

Περισσότερα...

Για τον τρόπο αμοιβής της Καθαράς Δευτέρας (2 Μαρτίου 2020) ενημερώνουν με ανακοίνωσή τους η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ) τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα.

Περισσότερα...

Για το τριήμερο από τις 16 έως τις 18 Μαϊου αναβάλλεται η μεγάλη έκθεση τροφίμων FOOD EXPO, λόγω του κορωνοϊού.

Περισσότερα...

«Κλείσε τα μάτια και τότε πετάς, εκεί που η καρδιά σου, σου λέει να πας!».

Περισσότερα...

Ο ένας μετά τον άλλο οι Δήμοι της Ηπείρου ανακοινώνουν την ακύρωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Περισσότερα...

Κανονικά θα κυλήσει η αθλητική δραστηριότητα που είναι προγραμματισμένη στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες, όπως διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Περισσότερα...

Την αιτιολογία χρόνιων πολυπαραγοντικών νοσημάτων εξετάζει η πιο πρωτοποιριακή επιδημιολογική μελέτη που διεξάγεται στην Ήπειρο με σκοπό την βελτίωση των υγείας των κατοίκων.

Περισσότερα...

Την αλλαγή των ταχυδρομικών κωδικών σε όλη τη χώρα δρομολογεί το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Περισσότερα...

Πλεόνασμα 43 εκατ. ευρώ εμφάνισε το ταξιδιωτικό ισοζύγιο το Δεκέμβριο του 2019, έναντι πλεονάσματος 23 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2018.

Περισσότερα...

-Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης αναζητά κατοικίες προς μίσθωση σε όλη την Ελλάδα

Με το πρόγραμμα HELIOS μπορείς να νοικιάσεις το σπίτι σου σε αναγνωρισμένους πρόσφυγες, που θα λαμβάνουν επιδότηση ενοικίου από το πρόγραμμα.

Περισσότερα...