Στον Οργανισμό Σπηλαίου Περάματος παραχωρήθηκε και με... υπογραφές πλέον το παραλίμνιο αθλητικό κέντρο, που συνήθως αποκαλούμε "λιμανάκι". Πρόκειται για τον χώρο όπου έγιναν τα έργα ανάπλασης, τα οποία έχουν λεηλατηθεί και βανδαλιστεί κατ' επανάληψη. Και ναι μεν ο Δήμος αναγνωρίζει ότι υπάρχουν ευθύνες για τις ζημιές που έχουν προκληθεί, όμως μέχρι εκεί... Το πιο ουσιαστικό σημείο της παραχώρησης, είναι ότι ο Οργανισμός Σπηλαίου έχει πλέον το δικαίωμα να παραχωρήσει σε ιδιώτες μέρος των δραστηριοτήτων.

Περισσότερα...

Την αισιοδοξία του ότι το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας μπορεί να στηθεί ξανά πάνω από τον Άραχθο το φθινόπωρο του 2019, εξέφρασε ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές.

Περισσότερα...

Με την σύνταξη ενός συμπληρωματικού τεύχους που αφορά στην αξιολόγηση και την κυκλοφοριακή θεώρηση του οδικού δικτύου της πόλης, ο Δήμος Ιωαννιτών θα επιχειρήσει να πάρει πράσινο φως για την κατασκευή του μεγάλου δακτυλίου της πόλης. Προς το παρόν, το έργο μένει στάσιμο και ο χρόνος που χάθηκε είναι πολύτιμος. Μετά την ακύρωση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων από το Υπουργείο Περιβάλλοντος ο Δήμος αφιέρωσε αρκετό χρόνο επιδιώκοντας να εξασφαλίσει μία πολιτική λύση. Αυτό δεν συνέβη και στα Νοέμβρη ανοίγει ουσιαστικά και πάλι την διαδικασία καθώς συμπληρώθηκε η αρχική μελέτη.

Περισσότερα...

Ουσιαστική αναβάθμιση του επιχειρησιακού εξοπλισμού της Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου αναμένεται να επιτευχθεί με την επικείμενη προμήθεια επιβατηγών οχημάτων και εξοπλισμού, που θα γίνει με χρηματοδότηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος 2014-2020».

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...