Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκαν τριάντα δύο Περιφερειακοί Σύμβουλοι της προηγούμενης περιόδου καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Ηπείρου οι οποίοι κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος, με αφορμή την απόφαση που είχε ληφθεί το 2012 για την χορήγηση νέων αδειών σε καραβάκια προκειμένου να εκτελούν πλόες στην λίμνη. Οι μηνυτές ανέφεραν ότι δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη κανενός καθώς στο διάστημα που μεσολάβησε δόθηκαν επαρκείς εξηγήσεις.

Περισσότερα...

Ήταν ένα λάθος… Με αυτό τον τρόπο «μπαλώθηκε» στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της τουριστικής προβολής των Ιωαννίνων στο Ισραήλ… Θέμα που κυριάρχησε προ ημερών, όταν γνωστοποιήθηκε η ακύρωση του θερινού προγράμματος πτήσεων της TUS από το Τελ Αβίβ στα Γιάννινα.

Περισσότερα...

Στην προκήρυξη ενός ακόμη αρχιτεκτονικού διαγωνισμού με αντικείμενο την ανάπλαση του χώρου των παλιών στρατιωτικών φυλακών, προχωρά ο Δήμος Ιωαννιτών. Η προκήρυξη είναι ήδη στον «αέρα» και οι προτάσεις θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 22 Ιουλίου. Ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός αποτελεί την βάση για την δημοπράτηση του έργου που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, πριν από έναν χρόνο. Η ένταξη ωστόσο, χωρίς να υπάρχει η μελέτη, οδηγεί σε μεγάλες καθυστερήσεις, οι οποίες θα έχουν και συνέχεια καθώς μοιάζει αδύνατο να γίνει η δημοπράτηση εντός του 2018.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...