Στην διαδικασία του συμμετοχικού προυπολογισμού προχωρά και φέτος ο Δήμος Ιωαννιτών. Στο πλαίσιο αυτό καλούνται οι πολίτες να καταθέσουν τις προτάσεις τους για έργα που επιθυμούν να υλοποιηθούν.

Περισσότερα...

Τον βιολογικό καθαρισμό της πόλης και τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΙ επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» αποτελούμενη από τον επικεφαλής της Άρη Μπαρτζώκα, το Δημοτικό Σύμβουλο Δ. Πάνου, τον Εκπρόσωπο Τύπου Ν. Βούστρο και τον πρ. Δημοτικό Σύμβουλο Κ. Κυριαζή στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Την ύπαρξη και την διατήρηση των αναχωμάτων στην λίμνη, θέμα που εδώ και χρόνια προκαλεί τριβές μεταξύ των τοπικών φορέων, δέχεται το Συμβούλιο της Επικρατείας. Από το Ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο, καθαρογράφτηκαν και δημοσιεύθηκαν δύο αποφάσεις με τις οποίες απορρίφθηκαν σχετικές αιτήσεις του Συλλόγου Περιβάλλοντος Ιωαννίνων, οι οποίες αφορούσαν στον καθορισμό ορίων όχθης και παλαιάς όχθης. Οι αποφάσεις αυτές είναι σε γνώση της Περιφέρειας Ηπείρου και σίγουρα θα συμβάλλουν στην διαμόρφωση των θέσεων και των απόψεων της για το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος Λίμνης, το οποίο θα συζητηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...