Αποφάσεις για έργα που αφορούν οδικές υποδομές, αντιπλημμυρική προστασία, το περιβάλλον και άλλα έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, που συνεδρίασε με την προεδρία του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Περισσότερα...

"Η Συμμαχία Ηπειρωτών είναι παρούσα. Μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο και δεν θα απογοητεύσουμε τους Ηπειρώτες μέχρι τέλους". Με αυτές τις φράσεις και με τον απολογισμό της τετραετίας η "Συμμαχία Ηπειρωτών" υπό τον Γιώργο Ζάψα άνοιξε ουσιαστικά την προεκλογική αυλαία.

Περισσότερα...

Διεθνών προδιαγραφών έγιναν οι κωπηλατικές εγκαταστάσεις της Λιμνοπούλας, μετά τις εκτεταμένες παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν σ’ αυτές ώστε να φιλοξενήσουν τη β΄ φάση του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας αλλά και ενόψει διοργάνωσης του Πανευρωπαϊκού Νέων του 2019.

Περισσότερα...

Παραχώρηση στρατοπέδου Βελισσαρίου. Για πολλά χρόνια αποτελούσε κορυφαία διεκδίκηση για τον Δήμο και την πόλη των Ιωαννίνων. Σήμερα αποτελεί ένα ξεχασμένο αίτημα. Και λησμονήθηκε την ώρα που το Υπουργείο Άμυνας, η Κυβέρνηση δηλαδή έχει ξεκινήσει για τα καλά τις παραχωρήσεις μεγάλων στρατοπέδων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στα Γιάννινα όλα φαίνεται ότι "πάγωσαν"... Άλλωστε τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι ελάχιστες οι αναφορές που έγιναν στο συγκεκριμένο θέμα.

Περισσότερα...

Ολοκληρώθηκαν όλες οι πρόδρομες εργασίες που είχε αναλάβει η Περιφέρεια και οι άλλοι τοπικοί φορείς για την αναστήλωση της γέφυρας Πλάκας και τώρα πλέον το κυρίως έργο ξεκινήσει και θα υλοποιηθεί βάσει του διαγωνισμού που έχει πραγματοποιήσει το Υπουργείο Υποδομών.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...