Είχε τα πάντα η συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος. Μία συνέντευξη που δεν απείχε πολύ από το επικοινωνιακό σόου, καθώς φαίνεται ότι το βασικό της ζητούμενο ήταν να προκαλέσει συζητήσεις, μετά από ένα μεγάλο διάστημα πολιτικής… καθίζησης. Από την Αμερική μέχρι τον Αλέφαντο και τον Σαββίδη και από την Γκρίκα μέχρι το Κεφαλόβρυσο! Από το «ντιμπέιτ ρε..» όπως ήταν η χαρακτηριστική του φράση μέχρι τις προσφυγές στο ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο εναντίον τοπικών μέσων ενημέρωσης που δεν τον προβάλουν ! Φυσικά δεν παρέλειψε να πει πως οραματίζεται τον μιντιακό χώρο στην Ήπειρο.

Περισσότερα...

Με την δέσμευση της αναβάθμισης του Συμβουλίου και της εκχώρησης ουσιαστικών αρμοδιοτήτων, ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ παρουσίασε την πρώτη ομάδα υποψηφίων της παράταξης «Γιάννενα- Νέα Εποχή» στην Κοινότητα Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Στον ετήσιο απολογισμό προχωρά την ερχόμενη Παρασκευή η Περιφερειακή Αρχή, διαδικασία που αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς διεξάγεται στην προεκλογική περίοδο.

Περισσότερα...

Την δυνατότητα της δωρεάν πλοήγησης στο διαδίκτυο έχουν, πλέον,  οι κάτοικοι και επισκέπτες του Ζαγορίου στο σύνολο σχεδόν των οικισμών του μέσα από την μεγάλη παρέμβαση που υλοποιείται τα τελευταία χρόνια από τον Δήμο και σύντομα ολοκληρώνεται.

Περισσότερα...

ΦΩΤΟ Αγανάκτηση, θλίψη και απογοήτευση. Αυτά είναι τα συναισθήματα κατοίκων και καταστηματαρχών της οδού Ανεξαρτησίας αλλά και πολλών περαστικών από τον συγκεκριμένο δρόμο. Ενός δρόμου που έκλεισε προκειμένου να γίνουν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος. Κι αν κάτι χαρακτηρίζει τις εργασίες αυτές είναι η προχειρότητα και η απουσία στοιχειώδους αισθητικής. Αν άλλωστε υπήρχε έστω και λίγη αισθητική δεν θα επέλεγαν οι αρμόδιοι του Δήμου να αντικαταστήσουν τους κυβόλιθους με… τσιμέντο! Και μάλιστα στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης. Πριν από μερικά χρόνια η ανάπλαση της Ανεξαρτησίας αποτέλεσε ένα από τα πιο ακριβά έργα που εκτελέστηκαν στα Γιάννινα. Το αποτέλεσμα ήταν υψηλής αισθητικής αν και η λειτουργικότητα αμφισβητήθηκε.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...