Τη χρηματοδότηση τριών μελετών για το Τζαμί Καλούτσανης Ιωαννίνων και την ανάδειξη του ανάδοχου  (Γ. Κιτσοπάνου) του έργου της αποκατάστασης του Ι.Ν. Γεννήσεως Θεοτόκου Καλογερικού, αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Περισσότερα...

Μία ακόμη σειρά έργων για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα σε περιοχές της Ηπείρου προωθεί προς υλοποίηση η Περιφέρεια Ηπείρου, με αποφάσεις που έλαβε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή. Συγκεκριμένα τα έργα που προωθούνται άμεσα είναι τα εξής:

Περισσότερα...

Στην αναστήλωση του γεφυριού της Πλάκας επανήλθε με δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, με αφορμή και την συνεδρίαση της Επιτροπής προ ημερών στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Περισσότερα...

Πρωτοφανή για την περιοχή του Ζαγορίου είναι όσα συνέβησαν στην Τοπική Κοινότητα Πέτρας, όπου καταγράφηκαν περίεργες διαρρήξεις χωρίς λεία, αλλά με φαγοπότι…

Περισσότερα...

Προοπτικές εντυπωσιακής αύξησης του τουριστικού ρεύματος από το Ισραήλ προς την Ήπειρο δημιουργούνται μετά και την Διεθνή Έκθεση IMTM που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Τελ Αβίβ.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...