Με τους αξιωματικούς της Ηπείρου ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης...

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

DENDIAS KERKYRAΕυρεία σύσκεψη υπό την Προεδρία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα, από το πρωί του Σαββάτου, με μοναδικό αντικείμενο την επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δύο Αλβανών κακοποιών.

Στη σύσκεψη σύμφωνα με πληροφορίες μετείχαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Κώστας Τρομπούκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ανδρέας Παπιγκιώτης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας Γιώργος Λελοβίτης.

Κατά την πολύωρη συνάντηση αναλύθηκε το επιχειρησιακό σχέδιο της Αστυνομίας έτσι όπως ξεδιπλώνεται τις τελευταίες εννέα μέρες στα βουνά της Ηπείρου και προσδιορίστηκαν οι επόμενες κινήσεις.

 

Ο Υπουργός, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του από τα μέτρα που έχει λάβει μέχρι σήμερα η τοπική αστυνομία και από τον τρόπο με τον οποίο έχει αναπτύξει τη δράση της.

«Είναι ζήτημα εθνικής σημασίας η σύλληψή τους. Είναι θέμα αξιοπρέπειας πρώτα για την ίδια την Ελληνική Αστυνομία και στη συνέχεια για τη χώρα» ανέφερε ο Υπουργός στους αξιωματικούς.

Τις τελευταίες ώρες η τοπική αστυνομία αξιολογεί μία νέα σειρά πληροφοριών για ύποπτες κινήσεις στην περιοχή. Όλες οι πληροφορίες ελέγχονται σχολαστικά με την ελπίδα ότι κάποια από αυτές θα οδηγήσει στον εντοπισμό των δύο επικίνδυνων κακοποιών.