Α. Δράκος: Απογοήτευση από το πολιτικό σκηνικό

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

DRAKOSΤο ενδιαφέρον του για το Δήμο Πρέβεζας ήταν δεδομένο. Η διάθεση υπήρχε, όπως και οι δυνατότητες.

Ο κ. Αναστάσιος Δράκος δεν χρειάζονταν χρίσματα από τα κόμματα. Διαθέτει δυνατά ερείσματα στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας αλλά είναι από τα πρόσωπα που καταφέρνουν να έχουν μεγάλη διεισδυτικότητα σε όλους τους πολιτικούς χώρους.

Πέραν αυτών όμως, μπορούσε να προσφέρει και να κυρίως να δώσει στην τοπική αυτοδιοίκηση λίγη από την χαμένη της αίγλη.

 

Στην Ελλάδα τελικά πολλά αλλάζουν αλλά το πολιτικό σκηνικό και κυρίως το πολιτικό παρασκήνιο δεν αλλάζει...

Αυτό φαίνεται πως απογοητεύει τον Αναστάσιο Δράκο ο οποίος αιφνιδιαστικά έκανε γνωστή την απόφασή του να παραιτηθεί και από τη θέση του Προέδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου.

Ο ίδιος αποδίδει την παραίτηση σε επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις που δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει με τις ίδιες δυνάμεις να υπηρετεί τον Σύλλογο.

Και με την ίδια δήλωση ο κ. Δράκος ουσιαστικά βάζει τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να διεκδικεί το αξίωμα του δημάρχου εκφράζοντας την απογοήτευσή του για το πολιτικό σκηνικό.

«Η απόφασή μου αυτή δεν έχει καμία σχέση με σενάρια εμπλοκής μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο δήμο Πρέβεζας, αλλά ίσως ενισχύεται από την απογοήτευσή μου απέναντι σε αυτό το πολιτικό σκηνικό. Εύχομαι στο νέο Πρόεδρο καθώς και στους τοπικούς μας πολιτικούς μια ηθική και έντιμη πορεία», αναφέρει στη δήλωσή του.

Είναι μία απόφαση από την οποία χάνει και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.