Παραιτήθηκε ο Ηλίας Θεοδωρίδης

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

HLIASΤην παραίτησή του υπέβαλλε στον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Θεοδωρίδης.

Ο κ. Θεοδωρίδης προέρχονταν από το χώρο της Δημοκρατικής Αριστεράς και ακολούθησε το δρόμο των υπολοίπων στελεχών του κόμματος που παραιτούνται από θέσεις, μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την Κυβέρνηση.

Στο διάστημα που έμεινε στην Ήπειρο ο κ. Θεοδωρίδης επιχείρησε να προωθήσει σοβαρά ζητήματα της περιοχής ενώ αφήνει πολλές θετικές εντυπώσεις από τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση των ασφαλτικών Σαγιάδας.

Δυστυχώς για τον τόπο και παρά τις πρωτοβουλίες που πήρε σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση δεν κατάφερε να το φέρει σε πέρας ή να βρεθεί εναλλακτική λύση. Έτσι είναι σίγουρο ότι η εν λόγω υπόθεση θα επανέλθει με άγνωστη πια την κατάληξη που θα έχει.

 

Ο Γενικός Γραμματέας θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα μέσα ενημέρωσης την Πέμπτη 27/6/2013 και ώρα 11.00π.μ. στο γραφείο του στην έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στα Ιωάννινα.