Όψιμος….φασισμός….

NOSOKOMEIO 18 4Ή δεν ξέρουν να διαβάσουν ελληνικά ή απλά έχουν λόγους να καταλαβαίνουν αυτό που θέλουν. Σε καμία περίπτωση όμως δεν έχουν δικαίωμα να επιβάλλουν την άποψή τους και να στερούν από όλους τους άλλους το δικαίωμα να εκφράσουν τη δική τους. Φαίνεται πως κάποιοι αυτό επιθυμούν. Στην ελληνική γλώσσα αυτό λέγεται φασισμός!

Κάποιοι μέτρησαν έναν προς έναν αυτούς που έδωσαν το παρόν στο συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο Πρέβεζας. Μέτρησαν λοιπόν και απεφάνθησαν ότι ήταν εκεί εφτακόσιοι, οχτακόσιοι ή και χίλιοι κάτοικοι της περιοχής. Και αυτό ήταν λαοθάλασσα. Λαοθάλασσα μπροστά στις 58 χιλιάδες κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας που εξυπηρετούνται από το τοπικό νοσοκομείο ή ακόμη ακόμη και στις έντεκα χιλιάδες που είχαν υπογράψει το σχετικό κείμενο.

 

Καμία αντίρρηση.

Όμως αυτοί οι όψιμοι τιμητές (ποιού άραγε;) δεν έχουν κανένα δικαίωμα να επιτίθενται με εκφράσεις του πεζοδρομίου σε όποιον τόλμησε και διατύπωσε άποψη διαφορετική από την δική τους.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τους λόγους  που το κάνουν. Αντιλαμβανόμαστε επίσης και την αδυναμία τους. Και την προσπάθεια να μονοπωλήσουν, αντιλαμβανόμαστε…. Όμως πριν ελαφρά τη καρδία εξαπολύσουν επιθέσεις καλό θα είναι να γνωρίζουν καλύτερα, να ενημερώνονται περισσότερο και κυρίως να έχουν το «γνώθι σαυτόν». Το καλάμι άλλωστε είναι κάτι πολύ επικίνδυνο και η Ήπειρος πολύ μικρή.

Τέλος το Νοσοκομείο Πρέβεζας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, με την οποία κάποιοι ασχολούνται χρόνια πριν από κείνους που το ανακάλυψαν λίαν προσφάτως. Έτσι λοιπόν δεν μπορεί να γίνεται παιχνιδάκι στα χέρια εκείνων που χασκογελούν περιφέροντας την ανασφάλειά τους…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ