Όνειρο απατηλό οι προπονήσεις για βόλλευ και χάντμπωλ

BOLEI

BOLEI

Το μείζον θέμα της αδυναμίας προπόνησης των αθλητών βόλλευ και χάντμπωλ στο Κλειστό της Λιμνοπούλας, αναδεικνύουν με κοινή τους δήλωση τρεις Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές.

Οι ομάδες και μαζί με αυτές εκατοντάδες αθλητές, αδυνατούν να βρουν επαρκείς χρόνους ακόμη και για τις στοιχειώδεις προπονήσεις.

Την ίδια ώρα ομάδες μπάσκετ, χρησιμοποιούν ήδη το νέο κλειστό γυμναστήριο αλλά διατηρούν τις ώρες τους και στη Λιμνοπούλα.

Στην κοινή δήλωση που υπογράφουν ο Συντονιστής Περιφερειακός Ομοσπονδιακός προπονητής πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδος Σταύρος Βίτσιος, και οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές Δυτικής Ελλάδος Δημήτρης Καλογήρου και Γιώργος Παππάς, αναφέρουν:

Παρακολουθήσαμε τις τελευταίες μέρες σωρεία δημοσιευμάτων σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αλλά και είδαμε αφίσες σε διάφορα σημεία της πόλης σχετικά με το τουρνουά προς τιμήν του μεγάλου γιαννιώτη μπασκεμπολίστα Νίκου Φιλίππου στο “Νέο κλειστό Ιωαννίνων”.

Χωρίς να θέλουμε να χαλάσουμε το όμορφο της πρωτοβουλίας και με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο του Νίκου Φιλίππου θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα ερώτημα προς όλες τις αρχές της πόλης:
το ¨Νέο κλειστό Ιωαννίνων” έχει παραδοθεί προς χρήση;

Και αν ναι εξυπηρετεί όλα τα αθλήματα σάλας; (το ερώτημα βέβαια είναι ρητορικό αφού γνωρίζουμε ήδη ότι οι ομάδες μπάσκετ το χρησιμοποιούν απο το Σεπτέμβριο και υποτίθεται ότι από τον Οκτώβριο θα μετακόμιζαν εκεί μόνιμα παραχωρώντας αντίστοιχες ώρες στο κλειστό της λιμνοπούλας, σύμφωνα με όσα προφορικά ειπώθηκαν σε εκπροσώπους των Σωματείων βόλλεϋ και χάντμπωλ).

Και όλα αυτά γιατί από την εμπειρία μας για τις προπονήσεις του κλιμακίου Ιωαννίνων Προεθνικών ομάδων Πετοσφαίρισης (βόλλευ) η εξεύρεση έστω ενός διώρου ανα δεκαπενθήμερο για προπόνηση μοιάζει με όνειρο απατηλό για το υπερφορτωμένο πρόγραμμα το κλειστού της λιμνοπούλας.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ