Όλοι μαζί πηγαίναμε, καθένας μοναχός του…

polakis mpailis

polakis mpailis

Όλοι μαζί πηγαίναμε, καθένας μοναχός του… Την λαϊκή παροιμία, για να μείνουμε στο πνεύμα Πολάκη με τις παροιμίες και τις μαντινάδες, θυμίζει η ανακοίνωση του Δήμου Πρέβεζας μετά τη συνάντηση του δημάρχου με τον Υπουργό…

Τώρα ή ο δήμαρχος δεν είχε ενημερωθεί ακόμη ή δεν κατάλαβε την παροιμία Πολάκη με τον σκύλο και το λουκάνικο!

Γιατί αν το είχε καταλάβει θα είχε αποφύγει την ανακοίνωση περί προτεραιότητας ανέγερσης του νέου νοσοκομείου.

Ερωτηθείς ο υπουργός φρόντισε να κλείσει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. «Δεν είναι η εποχή που ‘δέναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα… Αυτά τα έλεγαν στο παρελθόν. Αυτή τη στιγμή ισορροπούμε και ενισχύουμε τις δομές που υπάρχουν», ήταν η απάντηση του Υπουργού.

Τώρα ο δήμαρχος από την πλευρά του, στην ανακοίνωση σημειώνει ότι «του επεσήμανε την ανάγκη ανέγερσης νέου νοσοκομείου, ως πάγιο και χρόνιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής» και συμπληρώνει πως «ο κ. Πολάκης εξέφρασε την κατανόησή του στα αιτήματα που τέθηκαν από τον Δήμαρχο υπογραμμίζοντας ότι από πλευράς του υπουργείου θα γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες για την υλοποίησή τους».

Προφανώς δεν φταίει ούτε ο σκύλος, ούτε το λουκάνικο… Ίσως φταίει η δυσκολία επικοινωνίας Ηπειρωτών- Κρητικών, ίσως πάλι να φταίει το γεγονός ότι άλλα λέμε κι άλλα καταλαβαίνουμε… Ενίοτε κι άλλα γράφονται στις ανακοινώσεις!

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ