Όλοι ικανοποιημένοι αλλά το ΤΑΙΠΕΔ συνεχίζει να πουλάει!

ampelok taiped

ampelok taiped

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΤΑΙΠΕΔ, στην οποία φιλοξενούνται όλα τα προς πώληση ακίνητα, παραμένουν τα τρία οικόπεδα των Αμπελοκήπων, μία περίπου βδομάδα μετά την υπόσχεση του προέδρου του ταμείου προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο διαγωνισμός δεν θα προχωρήσει.

Από τότε και μέχρι τώρα, πρακτικά δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Τα ακίνητα με πλήρη τα στοιχεία τους και φωτογραφικό υλικό διατίθενται προς πώληση, με όποιον ενδιαφέρεται να μπορεί να καταθέσει την προσφορά του μέχρι τις 31 Μαρτίου!

Ο διαγωνισμός ανοιχτός λοιπόν…

Είναι απορίας άξιον λοιπόν πως δεν θα προχωρήσει η πώληση, όπως ανακοινώθηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ…

Είναι απορίας άξιον πως πρόκειται για θετική εξέλιξη, όπως την χαρακτήρισε ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας.

Όπως είπε ο κ. Μπέγκας, ο Δήμος ήδη είχε κάνει εγγράφως τη δική του παρέμβαση στο ΤΑΙΠΕΔ -κοινοποιώντας την στους βουλευτές του νομού- στην οποία παρέθετε τις παλαιότερες και νεώτερες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και την επιχειρηματολογία του Δήμου.
«Είναι καταρχήν θετική εξέλιξη και θεωρώ πολύ σημαντική την παρέμβαση των τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να έχουμε αυτή την εξέλιξη. Από την πλευρά μας δεν εφησυχάζουμε.

Ως Δημοτική Αρχή έχουμε μια βασική αρχή: προσπαθούμε ότι διεκδικούμε από το ελληνικό δημόσιο, να το διεκδικούμε βάση ενός συγκεκριμένου σχεδιασμού για την αξιοποίηση του. Κάθε δημόσιος χώρος που μπορεί να αποδοθεί με ένα σοβαρό σχεδιασμό στους πολίτες, είναι ζωτικός χώρος για το Δήμο Ιωαννιτών και θα διεκδικείται από εμάς, πάντα με μία σοβαρή πρόταση και όχι στη λογική δώστα μας και θα δούμε τι θα τα κάνουμε», είπε ο κ. Μπέγκας.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ