Όλα προς διερεύνηση στην υπόθεση Γιακουμάκη

anatoli giako

anatoli giako

Όλα προς διερεύνηση στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Η Δικαιοσύνη και η ανακρίτρια που έχει χρεωθεί την υπόθεση θα διερευνήσει όλες τις πτυχές μετά την άσκηση ποινικών διώξεων από τον Εισαγγελέα Πρωτοδκών.

Έτσι αναμένεται να καλέσει σύντομα, μέλη της παρέας των Κρητικών που φοιτούσαν στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και πρωταγωνιστούσαν συστηματικά σε περιστατικά bullying σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι διώξεις για τα πλημμελήματα αφορούν μέλη της παρέας των Κρητικών που κατά το πρώτο έτος της φοίτησης του Βαγγέλη Γιακουμάκη στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων προέβαιναν σε περιστατικά βίας σε βάρος του.

Τα σκληρά και απαράδεκτα καψώνια καταγράφηκαν και στο πόρισμα της τριμερούς επιτροπής του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού – «Δήμητρα», το οποίο περιέχει καταθέσεις από συμφοιτητές του νεαρού, καθηγητές και εργαζομένους στη σχολή.

Αρκετοί συμφοιτητές του κατέθεσαν στο στάδιο της προανάκρισης έχουν περιγράψει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες περιστατικά βίας σε βάρος του νεαρού σπουδαστή που βρέθηκε νεκρός, 36 μέρες μετά την εξαφάνισή του.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ