«Ψύχωση» … στο Πολυθέαμα

POLYTHEAMA PSIXOSITo Iνστιτούτο [Πειραματικών Τεχνών] παρουσιάζει την παράσταση «Ψύχωση» για τέσσερις παραστάσεις στο Πολυθέαμα.

Η σκηνοθεσία και το κείμενο είναι του Τάσου Σαγρή και παίζουν: Σίσσυ Δούτσιου, Δ. Σακελλαρίου, Θ. Φατούρoς, Λ. Ξουράφη.

Μουσική: ΒΙΟΜΑSS, +Lana Del Rey, The Cure, Joy Division, Video Art: Άλκηστη Καφετζή, Void Optical Art Laboratory, Σκηνικά: Κenny Mac Lellan, Φωτισμοί: Γιώργος Παπανδρικόπουλος.

Οι παραστάσεις θα δοθούν από την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου ως την Κυριακή 19 με ώρα έναρξης 21.15. (Διάρκεια: 80′, γενική Είσοδος: 10 ευρώ).
Πληροφορίες και κράτηση θέσεων Τηλ.: 2651003492, Κιν.: 6955416236.

Η παράσταση είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ εμπνευσμένο από το “4.48 Psychosis” της Σάρα Κέιν, (Sarah Kane). Μια νεαρή κοπέλα, αποκλεισμένη από την ζωή στο διαμέρισμα της πολεμάει με τις τραυματικές αναμνήσεις και τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες της. Εκτός από τον κοινωνικό περίγυρο, εδώ μοιάζει να είναι ένοχο για την κατάσταση του και το ίδιο το άτομο, που παραδόθηκε στις αυταπάτες, τις ανέφικτες επιδιώξεις και τις επιταγές ενός κόσμου που στήθηκε γύρω του σαν παγίδα.

Ο αγώνας δραπέτευσης από την υπαρξιακή κατάρρευση και την εμπόλεμη ζώνη στην οποία μετατράπηκε η καθημερινότητα, ο αγώνας υπεράσπισης της αγάπης και της ύστατης ανθρώπινης αξιοπρέπειας, η ανέλπιδη κραυγή ενάντια σε όλα όσα μας έκλεισαν σε ένα φαύλο κύκλο χωρίς έξοδο διαφυγής είναι τα θέματα που κρύβονται στον πυρήνα αυτής της παράστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ