Ψάχνουν και στην Ήπειρο τον επικίνδυνο πιστολέρο… Επί ποδός η αστυνομία μέχρι τα σύνορα

ALBANOS PISTOLERO

ALBANOS PISTOLEROΣε επιφυλακή έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές σε ολόκληρη τη χώρα για τον εντοπισμό του Αλβανού καταζητούμενου, που σκόρπισε τον θάνατο και τον πανικό στο Μικρολίμανο.

Οι αστυνομικές αρχές δεν αποκλείουν προσπάθεια διαφυγής του προς την Αλβανία. Έτσι στις συνοριακές διαβάσεις τα μέτρα είναι αυξημένα και έχουν σταλεί όλα τα στοιχεία του όπως και φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Παράλληλα ελέγχεται κάθε ύποπτο όχημα ή άλλη κίνηση ατόμου κοντά στα σύνορα.

Στην τοπική αστυνομία, η κατάσταση αρχίζει να θυμίζει ημέρες Μάριον Κόλα και Ιλίρ Κούπα, όταν πολίτες έδιναν πληροφορίες για υποτιθέμενες κινήσεις τους, οι οποίες όμως δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Σήμερα, στις έντεκα το πρωί περίπου, σήμανε συναγερμός, όταν η αστυνομία στα Γιάννινα δέχθηκε τηλεφώνημα για παρουσία του καταζητούμενου κοντά στο αεροδρόμιο.

Μέσα σε λίγα λεπτά κινήθηκαν ομάδες της ΔΙΑΣ. Εντόπισαν αμέσως το «ύποπτο» άτομο για να διαπιστώσουν ότι δεν είχε καμία σχέση με τον πραγματικό καταζητούμενο.

Η αστυνομία πάντως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο διαφυγής του από την Αθήνα καθώς στο βίντεο φαίνεται ότι ο πιστολέρο πριν από την επίθεση καλεί κάποιον με το κινητό του -πιθανώς κάποιον συνεργό του- και εκτιμάται ότι μετά το επεισόδιο διέφυγε από το μπαρ με αυτοκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ