Χώρους για τροχόσπιτα διαθέτει ο Δήμος Ζίτσας

autoki mixalis

autoki mixalisΣυνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων Θεόδωρο Βλαχογιάννη είχε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ζίτσας, υπεύθυνος για θέματα Τουρισμού Στέφανος Μιχάλης στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή για την τουριστική προβολή της περιοχής και την προσέλκυση όλο και περισσότερων επισκεπτών.

Ο Αντιδήμαρχος ανέπτυξε στον πρόεδρο της Λέσχης το σχεδιασμό του Δήμου Ζίτσας για την προετοιμασία των χώρων που ήδη έχουν εξευρεθεί και μπορούν να σταθμεύουν σε αυτούς αποκλειστικά αυτοκινούμενα τροχόσπιτα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας που έχει ξεκινήσει η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων για τη διοργάνωση στη χώρα μας της 39η Γενικής Πανευρωπαϊκής Συνέλευσης Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων , το Μάιο του 2016 και ζητά από τους Δήμους όλης της χώρας να της υποδείξουν χώρους όπου θα μπορούν να σταθμεύουν και να εξυπηρετούνται τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα.

Ο κ. Μιχάλης κατέστησε σαφές στον κ. Βλαχογιάννη πως ο Δήμος Ζίτσας μπορεί και θέλει να φιλοξενήσει σημαντικό αριθμό αυτοκινούμενων τροχόσπιτων καθώς, εκτός από τις τρεις τοποθεσίες που μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να ετοιμάσει για χώρους στάθμευσης, διαθέτει σημαντικά ιστορικά και αρχαιολογικά μνημεία αλλά και φυσικές ομορφιές τις οποίες θα μπορούν οι ιδιοκτήτες των τροχόσπιτων να τα επισκεφθούν κατά την παραμονή τους στην περιοχή.

Άλλωστε, η προσπάθεια που καταβάλλεται από τη Δημοτική Αρχή για την προβολή του Δήμου Ζίτσας είναι διαρκής και καταδεικνύεται από τις δράσεις που έχει αναπτύξει από την ανάληψη των καθηκόντων της. Δράσεις που στόχο έχουν την ανάδειξη και προβολή των αρχαιολογικών χώρων της περιοχής –αρχαία Πασσαρώνα-, των βυζαντινών μνημείων, της Πινακοθήκης Ζίτσας , της αμπελουργικής ζώνης με τα οινοποιεία, τις φυσικές ομορφιές με το μοναδικό Θεογέφυρο κ.α..

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ