Χωρίς σταγόνα νερό στο Κλειστό Άρτας

PETRINH BRYSH

PETRINH BRYSHΈχουν περάσει ήδη δέκα ημέρες από τη στιγμή που παρουσιάστηκε έντονο πρόβλημα έλλειψης νερού στο χωριό Κλειστό της Άρτας. Το τελευταίο τριήμερο μάλιστα δεν έφτασε στις βρύσες των σπιτιών ούτε μία σταγόνα.

Δέκα ημέρες και δεν υπήρξε το παραμικρό ενδιαφέρον από τις τοπικές αρχές και τον Δήμο Σκουφά.

Φυσικά δεν είναι πρώτη φορά που παρουσιάζεται η ίδια κατάσταση. Κατακαλόκαιρο και οι κάτοικοι να λένε το νερό νεράκι.

Η οργή των ίδιων όπως καταγράφεται σε σχετική επιστολή είναι δεδομένη. Και δικαιολογημένη.

Κανένας από το Δήμο, όπως τονίζεται δεν μπήκε στον κόπο, ούτε καν να εξηγήσει στους κατοίκους τους λόγους για τους οποίους δεν υπάρχει νερό στα σπίτια τους.
«Η δημοτική αρχή δεν ευκαιρεί να ανηφορήσει προς το Κλειστό Άρτας, αφού υπάρχουν πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων που πρέπει να παρευρεθούν. Το μόνο πράγμα που μας έκανε να καταλάβουμε ότι υφίσταται Δήμος Νικολάου Σκουφά, είναι μια λιτή ανακοίνωση που να αναφέρει οτι το νερό θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για ύδρευση και όχι για άρδευση, παρεμπιπτόντως αυτή η δικαιολογία χρησιμοποιείται από όλους τους υπεύθυνους-ανεύθυνους.

Κύριε Δήμαρχε το πρόβλημα δεν λύνεται με ανακοινώσεις στα καφενεία, ούτε με το να κουβαλάνε δυο υδροφόρες του Δήμου για να γεμίσουν την δεξαμενή, επιπλέον αν θεωρείτε ότι γίνεται άρδευση, τόσους υπαλλήλους έχετε στο Δήμο, στείλτε τους να κάνουν εντατικούς ελέγχους ώστε να εκλείψει το πρόβλημα και μην μας θυμάστε μόνο όταν είναι για υδρομέτρηση.

Μην μας εξαθλιώνετε άλλο, εκτός και αν θεωρείτε ότι οι πτηνοτροφικές μονάδες που χωρίς διακοπές νερό είναι πιο σημαντικές από τις ανθρώπινες ζωές», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ