Χωρίς προβλήματα στα Γιάννινα το πρώτο κουδούνι

AGIASMOS SXOLEIO

AGIASMOS SXOLEIOΧωρίς προβλήματα στα Γιάννινα γίνεται η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Από το Δήμο Ιωαννιτών είχε προηγηθεί μία πολύ σημαντική κι ουσιαστική δουλειά τους προηγούμενους μήνες, ειδικά το διάστημα του καλοκαιριού, με αποτέλεσμα να έχουν ανακαινιστεί πλήρως οι περισσότερες σχολικές αίθουσες και να έχει γίνει η προμήθεια όλων των αναλώσιμων υλικών που διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.

«Κάναμε ένα μεγάλο βήμα. Πάντα υπάρχει και το επόμενο. Μια ομολογουμένως δύσκολη προσπάθεια, σε ένα περιβάλλον ανταγωνιστικό, που απαιτεί επιμονή, διαρκή αγώνα, κόπους και πολλές θυσίες», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πρώην αντιδήμαρχος και πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Βούλα Τσίλη.

 

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Δώρα Χουλιάρα, σημείωσε ότι τα σχολεία της περιοχής δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα με κενά και κι ελλείψεις κι ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά στους μαθητές.

Το πρώτο κουδούνι λοιπόν χτυπάει και οι σχολικές αυλές θα γεμίσουν και πάλι.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας στις εννέα το πρωί θα παραστεί στον αγιασμό του Γενικού Λυκείου Ζωσιμαίας και στις δέκα και μισή στο συγκρότημα της Ακαδημίας.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Παντελής Κολόκας θα παραστεί στους αγιασμούς που θα γίνουν στο Καπλάνειο, στην Ακαδημία, στο 8ο Λύκειο και στο Εσπερινό Λύκειο Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ