«Χτενίζει» την περιοχή της Μπαλντούμας η Αστυνομία… Σοκάρει ο τρόπος που έδρασαν στη Χρυσοβίτσα

KLHMATIA3

KLHMATIA3Στην περιοχή της Μπαλντούμας επικεντρώνεται την τελευταία ώρα η έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών που χθες το απόγευμα, έδεσαν μάνα και γιο στη Χρυσοβίτσα, έψαξαν το σπίτι κι έφυγαν παίρνοντας μία κυνηγετική καραμπίνα.

Στην επιχείρηση παίρνουν μέρος δεκάδες αστυνομικοί που χτενίζουν την παραποτάμια περιοχή ενώ έχουν μεταφερθεί και οι ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει βάσιμες ενδείξεις ότι ο ένας τουλάχιστον από τους δύο δράστες κινείται στην περιοχή.

Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη από χθες το απόγευμα με ένα πρωτοφανή ανθρωποκυνηγητό στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα από Δροσοχώρι μέχρι το Περιστέρι.

Τα δύο άτομα, τριάντα χρονών περίπου, έφυγαν πεζοί μετά το χτύπημα στη Χρυσοβίτσα κι είναι άγνωστο αν κινήθηκαν με όχημα ή όχι.

Από τα στοιχεία που υπάρχουν πάντως και τις μαρτυρίες κατοίκων φαίνεται ότι σε όλη τη διάρκεια της νύχτας κρύβονταν στην ευρύτερη περιοχή της Μπαλντούμας όπου επικεντρώνεται η έρευνα.

Οι δύο άγνωστοι, με την απειλή κυνηγετικού όπλου ακινητοποίησαν στη Χρυσοβίτσα μάνα και γιο. Αρχικά εντόπισαν τον 45χρονο, ο οποίος βρίσκονταν στο στάβλο και τον έδεσαν σε δέντρο και στη συνέχεια μπήκαν στο σπίτι όπου ακινητοποίησαν κι έδεσαν την 74χρονη μητέρα του.

Έκαναν το σπίτι άνω κάτω και φεύγοντας πήραν μία κυνηγετική καραμπίνα την οποία κατείχε νόμιμα ο 45χρονος.

Μετά από κάποια ώρα, η 74χρονη κατάφερε να λυθεί κι ενημέρωσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στην περιοχή και βρήκαν δεμένο στο δέντρο το γιο της ενώ από την ώρα εκείνη είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των δύο δραστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ