Χριστουγεννιάτικα χωριά σε Πρέβεζα κι Άγιο Θωμά

XRISTOYGENNA NEAΠροχωρούν τα Χριστουγεννιάτικα χωριά σε Πρέβεζα και Άγιο Θωμά και οι εθελοντές που ασχολούνται με αυτά καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διαμορφώσουν, με δεδομένες τις κακές οικονομικές συνθήκες, την καλύτερη δυνατή πρόταση για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους. Στον Άγιο Θωμά εργάζονται πυρετωδώς οι γυναίκες του συνοικισμού ενώ σε τροχιά προετοιμασίας έχει μπει και η ομάδα του Δήμου.

Τα εγκαίνια στον Άγιο Θωμά θα γίνουν στις 22 Δεκεμβρίου, ενώ εντός των ημερών θα καθοριστεί και η ημερομηνία για το χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Ανδρούτσου.

 

Mε ανοικτή επιστολή του o Δήμος Πρέβεζας καλεί φορείς και πολίτες να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που θα στηθεί και φέτος στην Πλ. Ανδρούτσου από 20 Δεκεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρεται το πνεύμα της προσπάθειας αυτής διακατέχεται από την έννοια της προσφοράς και του εθελοντισμού, χωρίς καμία εμπορική χρήση των χώρων και των δράσεων, προσπάθεια η οποία θα στηριχθεί αποκλειστικά σε προσφορά των συνανθρώπων μας και η οποία στόχο θα έχει την ίδια την κοινωνία της πόλης μας».

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν υπάρχει και σχετική αίτηση που μπορούν να συμπληρώσουν με τις προτάσεις τους και να την υποβάλλουν μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου στο Δήμο Πρέβεζας προκειμένου να διαμορφωθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2682360656 – 6945350762 (κ. Κοψάρη Δήμητρα) και 2682029889 και 6936565270 (κ. Κορωναίου Κατερίνα) .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ