Χριστοβασίλης: Κάναμε ό,τι ζητήθηκε

xristovasilisΓια μία ακόμη φορά εμφανίστηκε καθησυχαστικός ο Γιώργος Χριστοβασίλης όσον αφορά το θέμα της αδειοδότησης, χωρίς να πει περισσότερα για το θέμα.

Αυτή τη φορά μιλώντας στα μικρόφωνα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Γιώργου Χειλάκη, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε ότι από την πλευρά του έχουν γίνει όλες εκείνες οι διαδικασίες που του ζητήθηκαν από τους αρμόδιους φορείς ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη συνάντηση με τον υφυπουργό Γιάννη Ιωαννίδη για το “Ζωσιμάδες”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» με τον Γιώργο Χελάκη Για την επικείμενη συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη για το γήπεδο της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν:

 

«Θα έχουμε μία συζήτηση για το γήπεδο των Ζωσιμάδων… Έτσι όπως είναι σήμερα το γήπεδο είναι ακατάλληλο για ευρωπαϊκούς αγώνες και εκείνους της Σούπερ Λίγκας. Χρειάζονται εργασίες. Είναι απίθανο να γίνουν αγώνες ευρωπαϊκού επιπέδου εκεί.

Τα πλέι οφ θα τελειώσουν 2 Ιουνίου. Δεν ξέρουμε, όμως, πότε θα παίξουμε εντός ή εκτός έδρας. Ο πρώτος αγώνας είναι στις 18 Ιουλίου. Ο στόχος μας είναι να αποφασίσουμε για τη χρήση του γηπέδου και να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες. Και να πάρουν δύο μήνες παραπάνω εμείς δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για την αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει της επόμενης σεζόν

«Δεν θα ήθελα να δώσω μεγάλη συνέχεια, εμείς από την πλευρά μας, κάναμε ότι μας ζήτησαν. Από εκεί και πέρα, εμείς θα περιμένουμε και δεν θα ήθελα να πω τίποτα άλλο για αυτό το θέμα. Τους έχουμε δώσει κάποια επιπλέον στοιχεία».

Για την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη συζήτηση. Δεν έχω τίποτα με τον Παναθηναϊκό. Ο καθένας κοιτάει το συμφέρον της ομάδας του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ