Χρειάζονται καθαρές κουβέντες κ. Υπουργέ…

panousis giannis

panousis giannisΠροφανώς δεν έχει προχωρήσει στην πλήρη στελέχωση του γραφείου του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης.

Επίσης, προφανώς δεν έχει τύχει να συνεργαστεί ακόμα ούτε με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ ούτε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου.

Ακόμα προφανέστερα, φαίνεται πως ο κ. Πανούσης δεν παρακολουθεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έτσι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία της χώρας.

Για αυτό και μόλις σήμερα, 28 ολόκληρες μέρες μετά την εξαφάνιση του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο αρμόδιος υπουργός κ. Πανούσης, διαβάζοντας τη στήλη της Έλενας Ακρίτας, αντελήφθη το περιστατικό και μάλιστα με απαντητική του μακροσκελή επιστολή, την… ευχαριστεί που ανέδειξε το θέμα!!!

Ευτυχώς που τουλάχιστον ο υπουργός διαβάζει τη στήλη της κας Ακρίτα! Ειδάλλως στο…. σκοτάδι θα’ μενε!!!

Στην ουσία τώρα…

Η γνωστή σεναριογράφος, συγγραφέας, παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αναδεικνύει με έμφαση την εμπλοκή πολιτικού προσώπου ο οποίος παρείχε κάλυψη και προστασία στους «σκληρούς» Κρητικούς της Γαλακτοκομικής.

Κι έρχεται ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης για να το επιβεβαιώσει αναφέροντας συγκεκριμένα: «Η εμπλοκή οποιουδήποτε πολιτικού και για οποιονδήποτε λόγο απόκρυψης είναι τόσο αποδοκιμαστέα ώστε θα έπρεπε για λόγους ηθικής τάξης και παραδειγματισμού ο αρχηγός του κόμματός του να τον αποβάλει από τη Βουλή. Τέτοια φαινόμενα πρέπει να καταδικάζονται δημόσια πριν γίνουν καρκινογόνα».

Όλα αυτά βέβαια δεν βοηθούν για να λάμψει η αλήθεια. Αντίθετα θολώνουν ακόμη περισσότερο το τοπίο.

Οι μέρες που πέρασαν είναι πολλές και τα μισόλογα που ακούγονται σίγουρα δεν βοηθούν κανένα. Όποιος έχει να πει κάτι ας το πει συγκεκριμένα. Με όνομα κι επώνυμο. Καθαρές κουβέντες… Ειδάλλως είναι καλύτερα να μην λέγεται- γράφεται τίποτα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ