Χρήστος Ρούκος: Οφείλουμε να ενώσουμε δυνάμεις

ROYKOS XRHSTOSΟ Χρήστος Ρούκος κατάγεται από τα Δερβίζιανα Λάκκας Σουλίου. Είναι γεωπόνος και πρόεδρος του Συνδέσμου Γεωπόνων Νομού Ιωαννίνων.

Υπηρετεί στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου & Δυτ. Μακεδονίας με έδρα τα Ιωάννινα

Έχει αναπτύξει πλούσια επιστημονική δραστηριότητα καθώς έχει δημοσιεύσει 35 εργασίες για τον πρωτογενή τομέα σε επιστημονικά και αναπτυξιακά εθνικά ή/και διεθνή συνέδρια.

 

Με έντονη δραστηριότητα στο χώρο του, κατέρχεται υποψήφιος με το συνδυασμό του Αλέκου Καχριμάνη, στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων.

Ο ίδιος, αναλύει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Μιλώντας στο Epiruspost.gr σημειώνει:

Σε μια εποχή όπου η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει βαθειά την καθημερινότητά μας, όπου κυριαρχεί η απαξίωση για την πολιτική και τους πολιτικούς, για όλους και για όλα, οφείλουμε όλοι μας, που νοιαζόμαστε τον τόπο μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας δημιουργώντας την ελπίδα για το μέλλον.

Ένα μέλλον που μπορούμε να το κερδίσουμε όλοι μαζί δουλεύοντας σκληρά και μεθοδικά, αψηφώντας το «εγώ» και προβάλλοντας το «εμείς», αποδεικνύοντας στην πράξη ότι «δεν είμαστε όλοι το ίδιο».

Σε αυτό το δύσκολο δρόμο, επέλεξα να ενώσω τις δικές μου μικρές δυνάμεις με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη, έναν άνθρωπο της αυτοδιοίκησης, της δουλειάς και της προσπάθειας, έναν άνθρωπο που λειτουργεί με γνώμονα το καλό της Ηπείρου.

Για τον τόπο μας, που όλοι αγαπάμε, ζητώ να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή παρέχοντάς μου με την ψήφο σας τη δύναμη να διαμορφώσουμε μαζί το μέλλον από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου και ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη σας στην Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου και στον Αλέξανδρο Καχριμάνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ