Χοροί και μουσικές πλημμυρίζουν την Φιλιππιάδα

ONIRAMA

ONIRAMA

Από την Κυριακή 21 Ιουνίου, άρχισε ένα τετραήμερο σπουδαίων μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων στον Δήμο Ζηρού, το οποίο θα κορυφωθεί με την συναυλία του συγκροτήματος «ONIRAMA» την Τετάρτη 24 Ιουνίου το βράδυ στον αύλειο χώρο του Α’ Δημοτικού Σχολείου Φιλιππιάδας.

Το πρόγραμμα:

Δευτέρα 22 Ιουνίου: Κεντρική Πλατεία Φιλιππιάδας: Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών με τη συμμετοχή της αδελφότητας Ανωγειατών και την ορχήστρα του ΤΕΙ Άρτας. (ώρα έναρξης 9.00 μ.μ.).

Τρίτη 23 Ιουνίου: Κεντρική Πλατεία Φιλιππιάδας: Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών με τη συμμετοχή του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Κερασούντας, του Συλλόγου Συρακιωτών Φιλιππιάδας, του Συλλόγου «Άγ. Βησσαρίωνας» Φιλιππιάδας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερασώνα και του εξωραϊστικού εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Παλιάς Φιλιππιάδας. (ώρα έναρξης 9.00 μ.μ.).

Τετάρτη 24 Ιουνίου: Φιλιππιάδα: Συναυλία με το γνωστό συγκρότημα «ONIRAMA» (ώρα έναρξης 9.00 μ.μ. -αύλειος χώρος Α’ Δημοτικού Φιλιππιάδας). Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του στόχου του προγράμματος LAROY TE.

Σημειώνεται ότι σε ιδιόκτητο κτίριο στο κέντρο της Φιλιππιάδας, συνεχίζεται η έκθεση φωτογραφίας του Συλλόγου ΚΑΔΡΩ η οποία θα διαρκέσει έως τις 28 Ιουνίου.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ