Χείρα βοηθείας από την Περιφέρεια για τις αθλητικές υποδομές

STIBOS

STIBOS

Πλάτη αλλά και χρήμα για να στηρίξει τις αθλητικές υποδομές των Ιωαννίνων οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, βάζει η Περιφέρεια Ηπείρου.

Μάλιστα αν η Περιφέρεια, στην παρούσα φάση, δεν συνέβαλε εμπράκτως, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι περισσότεροι αθλητικοί χώροι δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν.

Με αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή προχωρούν συγκεκριμένες παρεμβάσεις, που συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα:

Ø Θα γίνει προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού προϋπολογισμού24.600 ευρώ.

Ø Θα εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης τουΚολυμβητηρίου (ΕΑΝΚΙ) προϋπολογισμού 21.105 ευρώ

Ø Ανατέθηκε το έργο σύνδεσης των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου ΕΑΝΚΙ με το αποχετευτικό δίκτυο,προϋπολογισμού 16.037 ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Ι. Συναδινό και επανέλαβε την απόφαση της Περιφέρειας να στηρίξει τις αθλητικές υποδομές της περιοχής.

“Ήδη σήμερα η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ενέκρινε,- μετά την προγραμματική σύμβαση που έχει με τη Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ,- έργα – παρεμβάσεις στις αθλητικές υποδομές, αλλά και σε ό,τι άλλο χρειαστεί.

Στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύει η τοπική κοινωνία, όπως έχουμε κάνει διαχρονικά, θα βοηθήσουμε και τον τομέα του αθλητισμού. Αυτή τη στιγμή πήραμε αποφάσεις ώστε να βοηθήσουμε για καλύτερες συνθήκες λειτουργίας και ασφάλειας των εγκαταστάσεων, τόσο ως προς τη σύνδεση με το αποχετευτικό, όσο και στη μείωση του κόστους τους.

Η συνεργασία και τον Γ.Γ. είναι άψογη. Μάλιστα, μας ενημέρωσε πως προσεχώς θα εξεταστεί το θέμα της στέγης του Κολυμβητηρίου”, ανέφερε ο Περιφερειάρχης.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ