Χασισοκαλλιεργητής πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών… Σε εξέλιξη η έρευνα

arta fiteia

arta fiteiaΦΩΤΟ

Σε πραγματικό πόλεμο εξελίχθηκε επιχείρηση των αστυνομικών για την εξάρθρωση σπείρας που καλλιεργούσε χασίς σε ορεινή περιοχή της Άρτας.

Οι αστυνομικοί όταν επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο δέχθηκαν τους πυροβολισμούς από τον άνθρωπο που είχε την φυτεία. Υποχρεώθηκαν να ανταποδώσουν τα πυρά, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

arta fiteia1Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί τουΤμήματος Ασφάλειας Άρτας, μετέβησαν σε δύσβατη δασική περιοχή στο Κορφοβούνι Άρτας, προκειμένου να ελέγξουν πληροφορίες,σχετικά με ύπαρξη φυτείας σε σημείο της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της προσέγγισής τους στην περιοχή, δέχθηκαν πυρά από ένα άτομο, καλλιεργητή της φυτείας.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός αλλά ο δράστης, εκμεταλλευόμενος το κατάφυτο της περιοχής,τράπηκε σε φυγή.

arta foteia2

Σε έρευνα που έγινε στην περιοχή, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 195 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,70 έως 2,55 μέτρα ενώ κατασχέθηκαν και διάφορα καλλιεργητικά εργαλεία καιεξοπλισμός.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλεια Άρτας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καλλιεργητή, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 19χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος στο σημείο της συμπλοκής εγκατέλειψε το κινητό του τηλέφωνο κι άλλα προσωπικά του αντικείμενα.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ