«Φύγε εσύ… Έλα συ…» Αλαλούμ με τις μετακινήσεις αστυνομικών στη Θράκη….

LATROMETANASTES SILIPSIΦύλλο πορείας για τη Θράκη παίρνουν αιφνιδιαστικά αστυνομικοί από τα Ιωάννινα, τη Θεσπρωτία και την Άρτα οι οποίοι καλούνται να καλύψουν την γκάφα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με την έναρξη της χρονιάς, μετακινήθηκαν από την Αττική προς την Ορεστιάδα, την Αλεξανδρούπολη, την Ξάνθη και την Κομοτηνή και μάλιστα με ίδια έξοδα, ογδόντα αστυνομικοί.

 

Πριν καλά καλά πατήσουν το πόδι τους, το Αρχηγείο ανακαλεί τις αποσπάσεις λόγω των αυξημένων αναγκών που υπάρχουν στην πρωτεύουσα καθότι η Αθήνα ανέλαβε την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πρόκειται φυσικά για κάτι που ήταν γνωστό σε όλους, αλλά μάλλον το Αρχηγείο δεν το γνώριζε ή το ξέχασε…

Αφού λοιπόν ανακαλεί τις αποσπάσεις των Αθηναίων αστυνομικών, προχωρά σε μετακίνηση 75 αστυνομικών από άλλες περιοχές της χώρας. Και βέβαια οι αστυνομικές διευθύνσεις της Ηπείρου έχουν και πάλι την τιμητική τους.

Δυστυχώς, παρότι τα προβλήματα αστυνόμευσης της περιοχής είναι αυξημένα και οι ανάγκες τεράστιες, παρότι η μάχη με το οργανωμένο έγκλημα στην ελληνοαλβανική μεθόριο είναι καθημερινή, παρότι οι ανάγκες είναι τεράστιες, σημαντικές δυνάμεις εξακολουθούν να μετακινούνται στη Θράκη.

Και τώρα, με την αιφνίδια μετακίνηση, καλούνται να καλύψουν την γκάφα της Αθήνας!

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ ενισχύονται οι Διευθύνσεις με αστυνομικούς ως εξής :

Την ΑΔ Αλεξανδρούπολης ενισχύουν με 8 αστκους ΑΔ Ιωαννίνων – 7 ΑΔ Τρικάλων – 3 ΑΔ Καρδίτσας – 3 ΑΔ Γρεβενων – 3 ΑΔ Κερκυρας – 4 ΑΔ Κιλκίς
Την ΑΔ Ορεστιάδας ενισχύουν : με 3 ΑΔ Θεσπρωτίας – 3 ΑΔ Ημαθίας
Την ΑΔ Ροδόπης ενισχύουν : με 14 ΓΑΔ Θεσνικης – 4 ΑΔ καβάλας – 5 ΑΔ Λαρισας
Την ΑΔ Ξανθης ενισχύουν : με 5 ΑΔ Κοζανης – 5 ΑΔ Αρτας – 7 ΑΔ Πιερίας

Συνολο ενίσχυσης 75 αστυνομικοί.
Αφιξη ενισχυτικών δυναμενων μεχρι 14:00 20.01.2014 .
Η απόσπαση ορίζεται ως 31.3.2014 .”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ