Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το παρασκήνιο

sam p2

sam p2Γρήγορη ήταν η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Πρέβεζα. Ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε να συναντηθεί με στελέχη της περιοχής και κυρίως με παλιούς του φίλους.

Δίπλα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, βρίσκονταν ο Χρήστος Ακρίβης και όχι τυχαία. Υπήρξε δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά από τα χρόνια της Πολιτικής Άνοιξης και παρέμεινε από τους πολύ πιστούς οπαδούς του..

sam p1Σε πρώτο πλάνο, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου στη μικρή βόλτα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Εκεί βέβαια ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Πρέβεζας Τάκης Παππάς, αλλά και ο δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής…

sam p3Και μικρή στάση για να χαιρετήσει αλλά και να μιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής ο Αντώνης Σαμαράς.

sam p4Στην ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν όλοι οι βουλευτές από την Ήπειρο, αυτοδιοικητικοί και κομματικά στελέχη.

Στις πρώτες σειρές, ήταν ο πρώην βουλευτής Πρέβεζας Δημήτρης Τσουμάνης, που τον Ιανουάριο εγκατέλειψε την ενεργό πολιτική αλλά έδειξε πως το αίμα νερό δεν γίνεται αλλά και ο πρώην βουλευτής Θεσπρωτίας Αντώνης Μπέζας, ο οποίος παραμένει στο πολιτικό προσκήνιο.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ