Φωτογραφικά παραλειπόμενα από την ομιλία Τζιτζικώστα

tzi ap1

tzi ap1Από τους πρώτους που τάχθηκαν υπέρ της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης. Οι δεσμοί τους δεν είναι καινούριοι…

Μετρούν αρκετά και σφυρηλατήθηκαν στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, στην ομιλία του, αναφέρθηκε εκτενώς και ειδικώς στον Περιφερειάρχη Ηπείρου, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον ικανότερο της χώρας.

tzi ap2Παρών στην ομιλία του Απόστολου Τζιτζικώστα ο πρώην υπουργός Αντώνης Μπέζας. Και μάλιστα όπως φάνηκε στη συνέχεια, οι δυο τους γνωρίζονται και μάλιστα καλά.. Εξ ου και η οικειότητα.

 

tzi ap3Ο Βασίλης Τσαλιαμάνης τα λέει με τον υποψήφιο για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, υπό το… άγρυπνο βλέμμα του Γρηγόρη Τσιμογιάννη.

Ο Γρηγόρης Τσιμογιάννης, γνωστός επικοινωνιολόγος, είναι από τα Γιάννινα, αποτελούσε έναν από τους στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά επί σειρά ετών και σήμερα χρειάστηκε να φτάσει στη γενέτειρά του, μέσω Θεσσαλονίκης, καθώς το αεροπλάνο για την Ηπειρωτική πρωτεύουσα δεν πέταξε!

tzi ap4Με διοικητικά στελέχη των νοσοκομείων.. Ανάμεσά τους ο διοικητής του Νοσοκομείου Φιλιατών Σπύρος Δερδεμέζης.

 

tzi ap5Ο Πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Γρηγόρης Γκίκας, είχε την ευκαιρία να τα πει με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Και βέβαια δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η παρουσία του Ανδρέα Παπιγκιώτη, ο οποίος απ’ όταν αποχώρησε από την αστυνομία, έγινε ακόμη περισσότερο δημοφιλής!

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ