Φωτογραφικά ντοκουμέντα από την επιχείρηση για την ηρωίνη

LIMENIKOI HROINH

LIMENIKOI HROINHΑκόμη και μέσα στις καλωδιώσεις του ταμπλό του οχήματος είχε κρύψει τα δέματα με την ηρωίνη ο 33χρονος που συνελήφθη από Λιμενικούς της Ηγουμενίτσας.

Από το Λιμεναρχείο δόθηκε στη δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό της επιχείρησης όπου και τα αναλυτικά στοιχεία για τον εντοπισμό της μεγάλης ποσότητας των ναρκωτικών ουσιών.

 

Στην ανακοίνωση σημειώνεται:

LIMENIKOI HROINH 23Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 33χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι σε γενόμενο έλεγχο και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός του οχήματος δέκα έξι (16) πακέτα, τα οποία περιείχαν ναρκωτική ουσία, πιθανόν ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους οκτώ κιλών και τριακοσίων τριάντα γραμμαρίων (8,330Kg).

Συγκεκριμένα, τα εννέα (09) από αυτά εντοπίστηκαν κάτω από το τιμόνι του εν λόγω οχήματος και μέσα στις καλωδιώσεις του ταμπλό, ενώ τα υπόλοιπα επτά (07) πίσω από το ντουλαπάκι του ταμπλό, απέναντι από τη θέση του συνοδηγού.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα, καθώς και η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ